Çılgın Zamanlar

Çılgın Zamanlar

Tarihler: 08 Nisan 2023 Cumartesi ~ 08 Nisan 2023 Cumartesi 08 Nisan 2023 18:00

Yer: Sahne Dragos

Ücret: Tam 200.00 ₺ - Tam 150.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Cevizli Mahallesi Tugayyolu Cad, Kurşunlu Sk. No:9 Maltepe İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2023 ~ Nis 8, 2023
Cem Özer, Kemal Başar ve Zeynep Gülmez’in başlıca rollerini oynadığı kahkaha tufanı ‘Çılgın Zamanlar’! Miles, otuz yıllık karısını yarı yaşında bir kadınla evlenmek için terk etmiştir. Altı ay sonra genç ve çekici karısı onu terk eder, ortağı fena kazıklar, kızının evliliği çatırdamaya başlar, ayrıca harika görünen eski karısı genç erkek arkadaşı ile yaşamak için dairesini satın almak istemektedir. Sonunda ne oluyor tahmin edebilir misiniz bilemeyiz, ama 2 saat boyunca gülmekten yüz kaslarınızın ağrıyacağını biliyoruz. KÜNYE Yazan: Sam Bobrick Çeviren: Çağman Pala Yöneten: Kemal Başar Dekor Tasarımı: Murat Gülmez Işık Tasarımı: Yüksel Aymaz Koordinatör ve Afiş Tasarımı: Zeynep Yaylıcıoğlu Reji Asistanı: Cansu Tekoluk Organizatör: Oğuzhan Güler – İMC Production Oyuncular: Cem Özer Kemal Başar Zeynep Gülmez İmren Çapanoğlu Caner Nalbantoğlu SÜRE 2 perde – 2 saat.

Tüm Bilet Fiyatları:

Tam 200.00 ₺

Tam 150.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT