Cimri

Tarihler: 20 Temmuz 2022 Çarşamba ~ 27 Temmuz 2022 Çarşamba 21:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: 1. Kategori - 210.00 TL 2. Kategori - 180.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 20, 2022 ~ Tem 27, 2022
KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda Bir Kez Daha Cimri Heyecanı!

Semaver Kumpanya’nın 7 sezondur kapalı gişe sahnelediği Moliere'in ünlü eseri "Cimri”, Tansu Biçer’in yorumu ve Serkan Keskin’in çok konuşulan “Harpagon” performansıyla bir kez daha KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda tiyatroseverlerl buluşacak. 

Oyun hakkında:
"Dünyadaki insanların en az insan olanı; yeryüzündeki canlıların en katı yüreklisi, pintilerin en pintisidir. Onun sevmesinden kuru, onun okşamasından kısır bir şey olamaz. Vermek öylesine zoruna gider ki, selam bile vermez kimseye, onu bile alır; yalnız alır..."
Böyle betimliyor onu tanıyanlar Cimri'yi... Kimdir bu Cimri? Gerçekten de dedikleri kadar acımasız, katı yürekli, pinti ve kötü müdür? İnsan doğuştan mı böyle olur? Sadece yazılmış bir karakter midir? Etrafımızda var mıdır böyleleri? Nasıl bir şey olurdu böylesi bir insanla yaşamak? 

17. yüzyılda yaşamış Fransız komedya yazarı Moliere'in ünlü eseri Cimri'de belli bir zümreye bakmakla bir genelleştirmeye bakmak arasındaki pencereden birçok insanın ve ailelerin iç ve dış yapısına bakacak, garip rastlantılara tanık olacaksınız.

Yaş Sınırı: 16+

Künye
Yazan: Molière
Çeviren: Sabahattin Eyüboğlu
Yöneten: Tansu Biçer
Yönetmen Yardımcısı: Volkan M. Sarıöz, Selin Nazlı Ustaoğlu
Dramaturji: Bilgesu Kasapoğlu
Işık Tasarımı: Utku İnan
Işık Uygulama: Mustafa Karakoyun
Dekor Tasarımı: Tansu Biçer
Dekor Uygulama: Zeki İlyas Kızılışık, İsmail Hazır, Sema Öztaş
Kostüm: Bade Yavuz
Kostüm Uygulama: Ayşenur Arslanoğlu
Müzik: Okan Kaya, Ömer Öztüyen

Oynayanlar
Harpagon: Serkan Keskin
Frosine: Sezin Bozacı
Jacques Usta: Ahmet Kaynak
Valère: Mertcan Ertürk
Cléante: Metin Alpargun
Elise: Cansu Saka
La Flèche: Onur Yalçınkaya
Mariane: Nisan Yenigül
Anselme: Onur Şenol
Claude Kadın: Selen Şenay
Simon Efendi ve Komiser: Uğur Senkeri
La Merluche: Saniye Samra


Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 210.00 TL 2. Kategori - 180.00 TL

Önemli Notlar:

- Oyun başladıktan sonra içeriye seyirci alınmayacaktır.-Kapı açılış saati 19:30'dur.- Her yaştan katılımcı bilete tabidir. Her oyuna ilişkin yaş sınırı etkinliğin satış sayfasında belirtilmiştir. Belirtilen yaşın altındaki izleyiciler kabul edilmeyecektir. - Etkinliklere katılacak 18 yaş altı kişilerin yanlarında mutlaka ebeveynleri (anne - baba - vasi) yanında bulunmak zorundadır. - Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir. - Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar. - Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. - Dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır. - Etkinlik alanına Selfie Stick ve GoPro çubukları ile girmek yasaktır. - Etkinlik alanına profesyonel ses ve görüntü araçları (video kamera ve fotoğraf makinası) ile girmek yasaktır. - Etkinlik süresince kayıt yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder. - Etkinlik süresince biletinizi ve/ veya bilekliğinizi saklayınız. - Tüm katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve istendiğinde ibraz etmeleri gerekmektedir. - Etkinlik alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz. - Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır. - Güvenlik personeli, etkinlik alanına giren herkesi güvenlik aramasına tabii tutacaktır.- 18 yaş altı katılımcılara alkol ve tütün ürünleri satışı yasaktır. - Etkinlik alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilir. - Etkinlik alanındaki ışık düzenleri geçici göz rahatsızlıklarına neden olabilir. - Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini etkinlik alanından çıkarma hakkına sahiptir. - Etkinlik alanına giriş yapan seyircilerin alandan çıkış yapmaları halinde tekrar alana girebilmeleri için yeni bilet satın almaları gerekmektedir. - Etkinlik biletleri devredilemez ve iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır. - Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı etkinlik organizasyonuna ait olup katılımcı, etkinliğe katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Etkinliğe evcil hayvan getirilmesi yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT