Çıplak Ayak, Çıplak, Avuçta BirKalp

Tarihler: 05 Ekim 2016 Çarşamba ~ 05 Ekim 2016 Çarşamba 05 Ekim 2016 20:30

Yer: Tatavla Sahnesi

Ücret: - Tam 34.00 TL Öğrenci 24.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Firuzağa Mah. Taktaki Yokuşu, No: 2B Cihangir Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 233 52 30 - 0538 371 87 92

Web: http://www.atolyetatavla.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2016 ~ Eki 5, 2016
İranlı tiyatro topluluğundan muhteşem bir hediye: Yanik Kervanla Türkiye'de ilk kez 4-5 Ekim'de Tatavla Sahne'de!

İranlı tiyatro topluluğu "Yanik Kervanla", ekim ayından itibaren İstanbul’da perde açıyor.

İran’da sanatsal çalışmalar yapan  Abdulkadir Maraqi Kültür Merkezi’nin sahnelediği "Çıplak Ayak, Çıplak, Avuçta Bir Kalp (Yanik Kervanla)" isimli oyun 4-5 Ekim’de Tatavla Sahne’de seyirciyle buluşacak. 

"Yanik Kervanla Tiyatro Topluluğu" dünya çapında beğeni toplayan ve ödüllü oyun "Çıplak Ayak, Çıplak, Avuçta Bir Kalp (Yanik Kervanla)" ile ilk kez Türk tiyatro izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Alireza Kushk-Jalaly’in yazdığı oyunun yönetmenliğini Masoumeh Hobabi üstleniyor. Atefeh Saei oyunu Farsça’dan Türkçe’ye çevirdi ve  Masoumeh Hobabi oyunun dramaturgluğunu yaptı. İranlı  oyuncu Hojat Moghadam ise tek kişilik performansıyla sahnede olacak.

Almanya’da yaşayan  Türk soylu Müslüman bir ailenin ırkçı bir hareketin çıkardığı yangında kurban gitmesini konu alan oyunu yazar Jalaly, ilk 1993’te Almanca olarak yazdı. Oyun, 650’den fazla İngiliz, Fars ve Alman dillerinde uygulanarak dünya çapında gösterime girdi. 

Büyük beğeni toplayan "Çıplak Ayak, Çıplak, Avuçta Bir Kalp (Yanik Kervanla)" 4 Ekim Salı ve 5 Ekim Çarşamba saat 20:30’da Tatavla Sahne’de tiyatro izleyicisinin karşısında olacak.

‘Sınırların Manası Yok’
İran’da sanatsal çalışmalar yapan Abdulkadir Maraqi Kültür Merkezi’nin projesi olarak hayata geçen Yanik Kervanla, sezon boyunca İstanbullu sanatseverlerin karşısında olacak.

Ekip, bu projeyi neden İstanbul’da hayata geçirdiklerini şu cümlelerle ifade ediyor: "İran ve Türkiye halkını ortak kültürde buluşturmak istedik. Aslında çok ’insani’ bir düşünceyle çıktık yola. Umudumuz her iki halkın birbirini iyi tanımasıdır. Türk kardeşlerimizin derdi bizim derdimizdir. Sınırın manası yok. İnsan , sınırsız  mevcut gölgeyle ışık arasında bir düşüncedir; tam net değildir. İnsan, büyük ve derin bir soru... Biz bu sorunun sarhoşluğunda yaşıyoruz ve bizim için cevap bulmak bilgelikti. Siz de davetlisiniz bu akıl keyfine.... İran’dan muhteşem bir hediye..."

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT