Çizmeli Kedi

Tarihler: 22 Ocak 2022 Cumartesi ~ 22 Ocak 2022 Cumartesi 13:00

Yer: Fişekhane İkinci Sahne

Ücret: 66.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kennedy Caddesi No.52 Zeytinburnu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2022 ~ Oca 22, 2022
Çizmeli Kedi, Fişekhane İkinci Sahne’de minik seyircileriyle buluşuyor.

Organizasyon Sahibi: Altınok Tiyatrosu
Oyun Adı: Çizmeli Kedi Müzikali
Oyunun Türü: Müzikal Çocuk Oyunu 
Yazan: Murat Altınok
Yönetmen: Murat Altınok
Psikolog: Duygu Çalışır
Kostüm: Maskara by Altınok 
Dekor: Maskara by Altınok
Koreograf: Mutlu Cankup
Repetitör: Elif Cesur
Müzik: Murat Altınok
Sahne Amiri: Elif Avcı
Oyuncular: Murat Altınok, Nurgül Açık, Merve Artan Yalçın, Fatih Ermiş, Bilge Kaan Kılıç, Utkan Dokumacı, İpek Taşatan, Kayra Sır

Geçmiş zamanda ülkenin birinde bir değirmenci ve üç oğlu yaşar. Değirmenci büyük oğluna değirmeni, ortanca oğluna eşeği, küçük oğluna da kedisini miras bırakır. Küçük oğlu kendisine bir kedinin miras kalmasından pek memnun olmaz. Kedi bunu duyar ve hemen sahibinden bir çift çizme ister. Zekasını kullanan kedi, sahibine değersiz bir miras olmadığını kanıtlamak için zorlu bir göreve hazırdır. Genç delikanlıyı zengin yapmak. Bunun için büyük bir yarışmada kötülüklerle dolu Albazar'a karşı amansız bir mücadelede bulur kendini. Delikanlı ise haberi olmadan zeki kedisi tarafından bu maceralı oyunun içine sürüklenmiştir. Delikanlının parada zenginlikte gözü yoktur. Ama sevgi dolu yüreği ve dürüstlüğü genç adama hayal  edemeyeceği zenginlikler sunar. Gerçek zenginliğin sevgi ve paylaşmak olduğunu herkese kanıtlar.

Bilet Fiyatları:

- 66.00 TL

Önemli Notlar:

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- 3 yaş ve üzeri için uygundur.- Her yaş grubu bilete tabidir.- Aşı süreci tamamlanmayan veya hastalığı geçirmemiş kişilerden istenilecek negatif PCR test sonucu 18 yaş ve üzeri izleyiciler için geçerli olup 18 Yaş altı için sadece HES kodu sorgulaması yapılmaktadır.- Bu etkinlik pandemi sebebiyle özel kurallara tabidir. Bilet satın alan herkes bu kurallara uymayı ve yaptırımları kabul etmiş sayılır.- Etkinlik girişinde Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekana gelmeden önce, Hayat Eve Sığar uygulamasını indirip HES kodu alması gerekmektedir. İlgili uygulamanın “HES Kodu sorgula” bölümünden ‘’riskli değildir’’ sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT