Çizmeli Kedi

Çizmeli Kedi

Tarihler: 27 Ocak 2023 Cuma ~ 27 Ocak 2023 Cuma 27 Ocak 2023 12:30

Yer: Demiurk Sahne

Ücret: Genel Satış 48.00 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Yunus Emre, Çatalkaya Sk. 48/4, 06170

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2023 ~ Oca 27, 2023
Perde: Tek perde Süre: 40 dakika Yaş Grubu: +2 yaş **MÜZİKLİ İNTERAKTİF ÇOCUK OYUNUDUR** Babalarının değirmeninde çalışan üç kardeş müziğe göre farklı anlarda sahneye girerler. Sahnede yerde beyaz un çuvalları vardır. Önce biri bir çuvalı alıp dışarı çıkar, diğer iki kardeş arkasından el sallar. Sonra çıkan kardeş elinde bir para kesesiyle sahneye girer, üçü de çok sevinir sarılırlar. Sonra, ikinci kardeş diğer çuvalı alıp dışarı çıkar. Sahnede kalan 2 kardeş bekler. Sahneden çıkan ortanca kardeş de elinde altın kesesiyle gelir, yine üç kardeş sarılırlar. Ardından en küçük kardeş (Hans, baş kahraman ama kadın- erkek fark etmez) diğer çuvalı alır, sahneden çıkar. Sahnede kalanlar ona ardından el sallarlar. Sonra Hans elinde bir mektupla sahneye girer. Üç kardeş de her zamanki gibi önce çok büyük hareketlerle sevinirler, birbirlerine sarılırlar, sonra hata yaptıklarını anlayıp üçü birden Hans’ın elindeki mektuba bakıp kalırlar. Burada mektupla sözsüz oyun uzayabilir, kısalabilir. Hepsi tek tek zarfı açmadan eline alıp bakabilir, inceleyebilir, ışığa tutup içinde ne olduğunu görmeye çalışabilir vs. Ardından müzik kesilir, sözlü oyun başlar. E hadi koşun Gelin macera dolu hikayemizde bizlere eşlik edin..

Tüm Bilet Fiyatları:

Genel Satış 48.00 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT