Çizmeli Kedi

Tarihler: 28 Ocak 2012 Cumartesi ~ 28 Ocak 2012 Cumartesi - Saat: 16:30

Yer: Galleria

Adres: Sahilyolu, Bakırköy, Galleria, 34158 Ataköy 1.Kısım, İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 559 95 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2012 ~ Oca 28, 2012

Çocukların en sevdiği roman kahramanlarından “Çizmeli Kedi”, bu haftasonu Galleria Çocuk Sahnesi’nde. Babasından kendisine bir kedinin miras kalmasına memnun olmayan delikanlının hikayesinin anlatıldığı oyunda, kedi sahibine hiç de değersiz bir miras olmadığını kanıtlamaya çalışıyor.

Galleria, her cumartesi günü saat 16:00 itibari ile etkinlik alanında özel olarak kurulan Çocuk Sahnesi’nde, Altınok Tiyatrosu’nun deneyimli kadrosunun hazırlayıp sunduğu eğlenceli oyunları minik misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Bu hafta etkinlik alanında çocuklara Çizmeli Kedi isimli oyun ev sahipliği yapıyor. Oyun, Galleria Çocuk Sahnesi’nin yenilenen yeri B blok etkinlik alanında 28 Ocak Cumartesi günü saat 16.30’da başlıyor.

Profesyonel oyuncu ve dansçılar tarafından hazırlanan oyunun konusu kısaca şöyle: Ülkenin birinde bir değirmenci ve üç oğlu yaşar. Değirmenci büyük oğluna değirmeni, ortanca oğluna eşeği, küçük oğluna da kedisini miras bırakır. Küçük oğlu kendisine bir kedinin miras kalmasından pek memnun olmaz. Kedi bunu duyar ve hemen sahibinden bir çift çizme ister. Zekasını kullanan kedi sahibine hiç de değersiz bir miras olmadığını kanıtlamak için zorlu bir göreve hazırdır. Çizmeli Kedi’nin tek bir amacı vardır, delikanlıyı prens yapmak.

Galleria’nın minikleri müzik ve sanatla buluşturduğu bu etkinliği kaçırmayın …

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT