Çocuk Tiyatrosu-Köpekler Bale

Tarihler: 15 Şubat 2020 Cumartesi ~ 15 Şubat 2020 Cumartesi 15 Şubat 2020 13:00

Yer: SAHNE 42 / ininal espor arena

Ücret: - 38.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2020 ~ Şub 15, 2020
İmagineer Stage’den yepyeni bir oyun: “Köpekler Bale Yapmaz."

“Benim köpeğim farklıdır. Diğer köpeklere benzemez. Onlar gibi davranmaz. Tuvaletten su içmez, terlikleri ısırmaz, kedileri kovalamaz. Benim köpeğim müziği, dans etmeyi, ay ışığını sever. Dedim ya, benim köpeğim farklı, kendini köpek gibi hissetmez. Benim köpeğim kendini balerin zanneder!”

İmagineer Stage çocuk tiyatrolarını yeniden yorumlayarak daha interaktif, daha modern ve daha teknolojik hale getiren bir sahne sanatları markasıdır. Türkiye’de ilk kez kullanılan animatronik kuklaları, özel efektleri, çocukları sahneye dahil eden konsepti ile Alfa Kuşağı çocukların tiyatroyu sevmelerini ve ilgilerini hiç kaybetmemelerini sağlamaktadır. 

Genel Sanat Yönetmeni
: Dilay Özdemir
Uyarlayan-Yöneten: Abdullah Semercioğlu
Dekor Tasarım: Öykü Damla Gündüz
Video Kurgu: Ülker Kaan Kayım
Ses ve Işık: Emre Can Öztürk

- 2 yaş ve üzeri çocukların katılımı için uygundur.- Tiyatro oyununa katılacak herkesin bilet alması gerekmektedir.- Çocuklar oyuna bir ebeveyn eşliğinde katılmalıdır.- Çocuklar emanet alınmamaktadır.- Salon içerisinde sigara kullanımı yasaktır.- Salon içerisinde evcil hayvanların serbest bulunması yasaktır.- Imagineer Kids oyun süresince kaydedilen fotoğrafları, videoları ve ses kayıtlarını bedelsiz kullanma hakkına sahiptir.- Imagineer Kids oyun programında her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Imagineer Kids, ziyaretçilerin çalınan ve kaybolan eşyalarından sorumlu değildir.- Grup satışları için info@imagineerkids.com adresinden bilgi alabilirsiniz.- Etkinlik  Kapı Açılış ve Kapanış Saati 12:45’te salon kapıları açılacaktır. 13:00’da salon kapıları kapanacak ve oyun başlayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT