Çocuklar için Karagöz Gösterisi

Tarihler: 25 Nisan 2021 Pazar ~ 25 Nisan 2021 Pazar 25 Nisan 2021 23:59

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: 1. Kategori - Tam 18.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2021 ~ Nis 25, 2021
Yapı Kredi Kültür Sanat’ta açılan “Karagözüm İki Gözüm” sergisi süresince birbirinden renkli Karagöz gösterileri her yaştan izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Yazan ve Oynatan: Tevfik Dinç

"Oyunumuzun kahramanı Karagöz, düzensiz ve sağlıksız beslendiği  için, yavaş  yavaş obezitenin pençesine düşer ve sağlık sorunları yaşamaya başlar. Bu duruma üzülen Karagöz’ün arkadaşları, ona yardımcı olmaya karar verirler. Doktorun yardımıyla diyet programına başlanır ancak Karagöz sağlıklı yaşamın temel unsuru olan sporu da unutmamalıdır.Sağlıklı yemek ve sağlıklı yaşamak için yapılması gerekenler üzerine önemli dersler veren, “Tonton Amca”, “Karagözüm İki Gözüm” sergisi kapsamında çocuklarla buluşuyor."

- Online gösterim 17 Nisan Cumartesi günü saat 16:00 itibariyle başlayacak ve 25 Nisan Pazar günü saat 23:59'a kadar www.seyretix.com adresinden yayınlanacaktır.- Online gösterimi izlemek için kullanacağınız online etkinlik izleme kodunuz, Biletix tarafından kullandığınız e-mail adresinize ayrıca gönderilecek ya da Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer alacaktır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Biletix'ten almış olduğunuz online etkinlik izleme kodunuzu, seyretix'de bulunan access kod (erişim kodu) alanına yazarak yayını izleyebilirsiniz.- Etkinlik izleme kodunuzun size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Katılıma dair bilgiler biletiniz üzerinde ve konfirmasyon ekranında yer alacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT