Çöp Adam

Tarihler: 29 Mart 2015 Pazar ~ 29 Mart 2015 Pazar 12:00

Yer: Levent Kırca Tiyatrosu

Ücret: 1. Kategori - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bahariye Cad. Unertan Pasajı No: 35 Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2015 ~ Mar 29, 2015

İki arkadaş olan Çınar ve Yaprak'ın başına gelen ilginç maceraların anlatıldığı Çöp Adam, minik izleyicilerle buluşuyor.

Oyunun iki kahramanı olan Çınar ve Yaprak okul gezisi ile kafiye ormanına kamp yapmaya gelmişlerdir. Çınar karakter olarak bencil ve sorumsuz bir çocuktur. Yaprak ise, Çınar ile aksi özelliklere sahip olmasına ve Çınar yüzünden zor durumlara düşmesine rağmen iyi arkadaştırlar.

Yine Çınar'ın işgüzarlığıyla Yaprak'ı kandırması sonucu çadırlarını arkadaşlarından ayrı yere kuran bu iki arkadaş başlarına geleceklerde nhabersizdir. Çınar'ın kamp boyunca etrafı kirletip zarar vermesi Yaprak'ın ise kafiyeli tekerlemerle onu uyarmaya çalışması Çınar'ı daha çok kızdırıp o anda uydurduğu ve ağzında bir anda çıkan "attım çöpleri yerlere, toplayamam doğrusu, gelsin sorsun hesabını kimse bu ormanın sorumlusu"cümlesiyle kafiye ormanındaki sihirli tekerlemeyi söyleyip Çöp Adam'a meydan okuduğundan habersiz çadırlarına uyumaya çekilirler.

Çöp Adam'a karşı uyarmaya gelen ilk orman sakini "Kibar Ayı" kendini tanıtan şarkısıyla Çınar ve Yaprak'ı uyandırır. Kibar Ayı'nın uyarılarına inanmayan Çınar, Çöp Adam'ın gelmesiyle önce çok korkar ve saklanır. Daha sonra Çöp Adam'ın yerlere çöp atıp, kendisine yardım edeni ödüllendireceğini söylemesiyle saklandığı yerden çıkar ve çöpleri atanın kendisi olduğunu söyler. Çöp Adam'ın sürpriz çöp dansı ve şarkısından sonra birden çöp kutusuna dönen Çınar, hediyenin bu olduğunu öğrenince ne yapacağını şaşırır. Bu durumdan kurtulmanın tek yolunun ormandaki bilmeceyi bulmak olduğunu söyleyen Çöp Adam, gün batımına kadar süre verip ortadan kaybolur. Bundan sonra kibar ayının yardımıyla diğer orman sakinleri olan Yaşlı Meşe, Robin Hood Vealice'in de yardımını alan Çınar dayanışma ve arkadaşlığın değerini anlar sadece çöp kutuluğundan değil içinde barındırdığı bencillik ve sorumsuzluktan da kurtulur.

- 3 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmamaktadır. 3 Yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları etkinlik mekanına alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT