Çöp Canavarı

Tarihler: 15 Kasım 2020 Pazar ~ 15 Kasım 2020 Pazar 15 Kasım 2020 22:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: 1. Kategori - 18.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2020 ~ Kas 15, 2020
Çocuklar için Karagöz Gösterisi

Çevrimiçi gösteri
Yazan ve Oynatan: Cengiz Özek
Müzik ve Efektler: Stefan Carelius (asistan)

Yapı Kredi Kültür Sanat’ta açılan “Karagözüm İki Gözüm” sergisi kapsamında Karagöz gösterileri her yaştan izleyicisiyle buluşuyor. 

Siz denize çöp attınız mı?Peki denizlere atarken hiç aklınıza gelmedi mi; bu çöpler ne oluyor… Denizleri temizlemekten sorumlu bir balık var! Bu balık o kadar çok çöp yemiş ki bir canavara dönüşmüş; ama iyi yürekli. Bütün çöpleri büyük bir iştahla yiyor. Yalnız pet şişeden nefret ediyor. Onları denizlere atanlara çok kızıyor.O da ne!Karagöz bir pet şişe atıyor denize. Bir hışımla fırlıyor, denizin dibinden ‘Çöp Canavarı’ ve Karagöz’ün karşısına dikiliveriyor.

Oyun kâh yeryüzünde, kâh denizin dibinde oradan oraya yüzen balıkların peşinde, kâh canavarın midesinde sindirilmeyi bekleyen çöplerin arasında geçiyor. Üretilen mekânlarla kullanılan enstrümanların fantastik tınısı bir düşsel dünya oluşturuyor.

- Canlı yayın saat 20:00 itibariyle başlayacaktır ve www.seyretix.com adresinden yayınlanacaktır. - Biletix'ten almış olduğunuz kodunuzu, access kod alanına yazarak yayını izleyebilirsiniz.- 15 Kasım 2020 gece saat 24:00'e kadar yayını izleyebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT