Cyrano de Bergerac

Tarihler: 12 Nisan 2019 Cuma ~ 12 Nisan 2019 Cuma 12 Nisan 2019 20:30

Yer: Sainte Pulcherie Fransız Lisesi

Ücret: - Tam 51.00 TL Öğrenci 36.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çukurlu Çeşme Sokak 7 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2019 ~ Nis 12, 2019
Edmond Rostand’ın unutulmaz eseri Cyrano de Bergerac, La Comedie Français sahnelemesinin DVD kaydıyla beyazperdede tiyatroda.

La Comédie Française beyaz perdede! 

La Comédie Française'de sahnelenen ve hala sezonda oynamaya devam eden "Cyrano de Bergerac" oyununun profesyonel kaydı, Pathé Live, Fransız Kültür Merkezi ve Kirpi Tiyatro işbirliğiyle Sahne Pulchérie'de beyaz perdeye yansıtılıyor! Oyun Sabri Esat Siyavuşgil çevirisiyle Türkçe üst yazılıdır.

Göze batan bir burna sahip olan ve bunun sıkıntısını çeken Cyrano’nun sözcüklerle arası çok iyidir. Roxane’ın kalbini fethetmeye çalışan Christian’a güzel sözleriyle yardım eder. Kendisi de aynı genç kıza aşık olan Cyrano, Christian’ın ağzından çıkan her sözün aslında kendi sözleri olduğunu belli etmemeye çalışır.

Yazan: Edmond Rostand
Yönetmen: Denis Podalydès
Dekor: Éric Ruf
Kostüm: Christian Lacroix
Oyuncular: Sylvia Bergé, Véronique Vella, Françoise Gillard, Alain Lenglet, Bruno Raffaelli, Christian Gonon, Michel Vuillermoz, Laurent Natrella, Christian Hecq, Loïc Corbery, Julie Sicard, Stéphane Varupenne, Gilles David, Nicolas Lormeau, Nâzim Boudjenah, Julien Frison, Dider Sandre, Claire de la Rüe du Can, Axel Mandron, Amaranta Kun, Marina Cappe.

175 dakika / iki perde.

- Öğrenci biletlerinin girişte öğrenci kimlik kartı ibrazı mecburidir.- Öğrenci kartı ibraz etmeyen kişilerden fiyat farkı alınacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT