Daima: Ayşen Gruda

Tarihler: 20 Ekim 2019 Pazar ~ 20 Ekim 2019 Pazar 20 Ekim 2019 17:30

Yer: BKM Mutfak Çarşı

Ücret: - Etkinlik Ücretsizdir!

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sinanpaşa Mah. Hasfırın Cad. Kazan Sok. No:3 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2019 ~ Eki 20, 2019
Geçtiğimiz yıl İstanbul Komedi Festivali sahnesinde yaptığı gösterisi ile ayakta alkışlanan Ayşen Gruda bu yıl, festivalin ustalara saygı duruşu olarak ayrılan “Daima” bölümünde sevgi ve özlemle anılacak.

"Domates Güzeli: Nahide Şerbet" karakterinden sonra tanınan, "Deve Kuşu Kabare", "Hababam Sınıfı Müzikali", "Yedi Kocalı Hürmüz”, ”Hisseli Harikalar Kumpanyası”gibi kabare ve müzikallerde oyunculuk yapan, "Tosun Paşa", "Süt Kardeşler", "Şabanoğlu Şaban", "Hababam Sınıfı", "Neşeli Günler”, "Aile Şerefi”, ”Çiçek Abbas”, ”Çöpçüler Kralı” gibi  klasikleşmiş bir çok Türk filminde yer alan, adını Türk tiyatro ve sinema tarihine altın harflerle yazdıran usta oyuncu Ayşen Gruda aramızdan ayrılalı henüz 9 ay oldu. 

20 Ekim Pazar günü saat 17:30’da BKM Mutfak Çarşı’da, Gruda için özel olarak hazırlanan belgeselin izlemesinin ardından,  ailesi ve sanatçı dostları birbirinden değerli anı ve anlatımları ile Ayşen Gruda’yı anacaklar.

*Bu özel buluşma ücretsiz olarak katılıma açıktır.

- Bu etkinlik ÜCRETSİZDİR.- 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT