Depersona

Depersona

Tarihler: 19 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 19 Mayıs 2018 Cumartesi 20:30

Yer: NoAct Sahne

Ücret: Tam Bilet: 50 TL Öğrenci Bilet: 30 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Boğazkesen Caddesi No:65 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0533 424 02 84

Web: http://www.noactsahne.com

E Posta: info@noactsahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 19, 2018 ~ May 19, 2018

“Her zaman yalnızız. Asla tek başımıza değiliz. Bir arkadaş grubunun ortasında bile, ayrıksı hissetmekten kaçamıyoruz; kilitli ve ışıksız bir odada bile, kendimizi dışarıda devam etmekte olan hayattan koparamıyoruz.

Bazı istisnalar var: sevgi ve ulvi birleşme anları; veya mutlak yalnızlığa ya da deliliğe uçtuğumuz zamanlar. Ama çoğunlukla, bu ikileme alışıyoruz. Hayatımızdaki çelişkiler yumağınının üstünü umursamazlıkla örtüyoruz. Çelişkiler orada kalıyor; görülmeden, duyulmadan, iyileşmeden.” L.M.Schulman

Kusursuz işlediği izlenimi veren bir dünyada, bu kusursuz çarkta ilerleyememek, takılmak, yaralanmak neleri getirir? Zeminini kaybeden bir insan bu sistemde nasıl varolur, var olabilir mi? Hayatın belkemiğinde duran aile, arkadaşlık, aşk, iş gibi kavramlarla istenilen bağı kuramamak nasıl bir histir? Ve bu zemin bir kere kaydığında, insan bir kere çevresini saran bu simülasyona yabancılaştığında, hayatı nasıl şekillenir, hayatı algılayışı nasıl değişir? Depersona, bu soruların cevaplarının sahnede aranmasıyla ortaya çıkmış bir araştırma projesi. Tiyatroya özgü olan unsurların bu araştırma için çok doğru araçlar olabileceğine olan inançla, çağdaş yabancılaşma kavramını bir tiyatro yapısı olarak kurgularken, klasik dramatik çatı ve aksiyon çizgisi kavramlarından ziyade, sahne kompozisyonuna ve fiziksel eylemlere odaklanıyor.

Uyarlayan / Yönetmen: Hazar Sayar
Dramaturg: Ozan Ömer Akgül
Sahne Tasarım: Nursev Demirbaş
Işık Tasarımı: Hasan Demir
Afiş Tasarım: Ege Yorulmaz
Oyuncular: Altay İcimsoy, Ceren Sarp, Meltem Gürlevik, Zuhal Güreli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT