Dönme Dolap

Tarihler: 29 Nisan 2022 Cuma ~ 29 Nisan 2022 Cuma 29 Nisan 2022 20:30

Yer: Watergarden Black Box Sahne

Ücret: Numarasız Giriş - 154.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Barbaros Mahallesi Kızılbegonya Sokak Watergarden AVM Ataşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2022 ~ Nis 29, 2022
Sedef Şahin ve Hakan Bilgin’in birlikte rol aldığı, ‘’Dönme Dolap” Duru Tiyatro Ataşehir Watergarden Performans Merkezi Black Box Sahne'sinde sahnelenecek.

“Dönme Dolap”, Yönetmenliğini Emre Kınay’ın üstlendiği, Duru Tiyatro’nun yüksek tempolu yeni sezon oyunu Mart ayında tiyatroseverlerle buluşuyor!

Pierre 50’li yaslarinda bir adamdir. Barda genc ve hoş bir kadinla tanışır.Juliette,28 yaşında bir kadındır. Pierre 50 yaşlarında evli ve bir çocuklu,evine sadık bir adamdır . Bir içki içip evine dönecekken Juliette’in sıcak ve çekici tavırlarına hayır diyemez , onu evine davet eder… Ancak evde sohbet giderek tuhaf bir hale gelir….Bu kadın kim? Neyin peşinde?  Gerçekten bir fahişe mi?  Yoksa Gazeteci?  Yoksa bambaska bir sey mi?  Pierre’in karısının arkadaşı mi ? Ya da….?  Kadinin her anlattigi hikayeye inanan Pierre’i inanamayacağı bir baska sürpriz bekliyordur aslinda…

Yazan : Erıc Assous
Çeviren : Gencay Gürün
Yönetmen : Emre Kınay
Yön. Yrd. : Erkan Kalkan
Oyuncular : Sedef Şahin & Hakan Bilgin
Dekor : Hakan Bilgin
Işık : Erkan Kalkan
Afiş Tasarım : Ahmet Erdoğan

* Misafirlerin maske takılması zorunludur.* Etkinlikte sosyal mesafe kurallarına uygun numarasız oturma düzeni vardır.* COVID-19 belirtileri gösteren misafirler içeri alınmayacaktır.* Misafirlerin salona su haricinde yiyecek ve içecekle sokması yasaktır.* Çekim yapılacağı için etkinlik sırasında görüntü almak yasaktır.* Etkinlikten 30 dakika önce etkinlik alanında olunmalıdır.* Etkinlik başladıktan sonra seyirciler içeriye alınmayacaktır.İçeri alınmayan seyirciler için bilet iadesi ve değişikliği yapılmayacaktır.* Organizasyon firması hava koşullarına ve gündeme ait olumsuz bir durumda etkinlik erteleme ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT