Down To The Earth

Tarihler: 21 Kasım 2013 Perşembe ~ 21 Kasım 2013 Perşembe 20:30

Yer: Sahne Hal

Ücret: Tam:30 TL Öğrenci:20 TL

Nereden Alınır: Mybilet ve Mekan Gişe

Adres: Büyükdere Cad. Eski Osmanlı Sokak No:3/A Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 274 74 78

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2013 ~ Kas 21, 2013

2.5 yıl Aydın Teker ile geçirdiğim laboratuvar çalışması dansa, performansa ve bedene dair bakış açımı geliştiren yoğun bir fiziksel ve bilişsel süreç olmuştu benim için. Bu çalışmada edindiğim deneyim Downtotheearth ün şekillenmesini sağlayan en büyük etmendir.

Fiziksel olan ile teatral olanın beraber barınabildiği, etkileştiği bir dünya yaratma hedefim anlamlı partnerler ile hayat buldu. Ortak yaratım arzumuz ve eylemimiz aracılığıyla dansa ve bedenlerimize dair bilişsel bir kırılma peşinde koştuk.

Zaman, düzlem ve mesafe arasındaki ilişki, imgelere dönüşürken, performans insana dair olanı anlama çabamızın etrafında şekillendi. İnsanın çaresizlik içerisinde devinirken bile son derece yaratıcı ve şaşırtıcı bir potansiyel taşıyabildiğini deneyimledik. Kendi bedenlerimizin sınırları etrafında dolaşırken, neye muktedir olduğumuzu ya da olmadığımızı kendi yanılsamalarımızın kırılması aracılığı ile keşfettik. Bu performansın kurgusu da, yanılsama ve yabancılaşmanın arasında yaptığımız ve belki de yaşamlarımız boyunca devam edecek olan yolculuk sırasında şekillendi.

40 dk. / Tek Perde

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT