Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası - Metres - Halloween

Tarihler: 31 Ekim 2020 Cumartesi ~ 31 Ekim 2020 Cumartesi 20:30

Yer: Dada Salon Kabarett

Ücret: 1. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fulya Mah., Büyükdere Caddesi, Quasar Tower No: 76 Şişli İstanbul

Web: http://www.dadasalon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2020 ~ Eki 31, 2020
Okan Bayülgen’in İstanbul’a kazandırdığı sıra dışı gösteri mekanı Dada Salon Kabarett’deki Cadılar Bayramı partisinde ortalık karışıyor!

Seyircinin arasında, 360 derece oynanan interaktif polisiye Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası - Metres, Cadılar Bayramı gecesine özel, kostümlü sahneleniyor! 

Selin Atasoy’un yazdığı Okan Bayülgen’in yönetip oynadıkları Metres'te seyirci bir anda kendisini gizemli bir cinayetin ortasında buluyor. 

Özel bir gece, kostümlü bir parti, garip bir buluşma, ortak geçmişleri olan iki karizmatik çift… 

Eski defterlerin açılması ile işler karışır. Ama durun bir dakika! Birinin peşinde olan kiralık katil de aynı mekandadır. Acaba kimin peşinde?  Seyirci, seyirci değil, olayın tam ortasında. Cinayete mani olabilecek mi? Peki ya katili bulabilecek mi?

31 Ekim Cumartesi gecesi  siz de en eğlenceli kostümünüzü giyin ya da en azından maskenizi takın ve cinayet soruşturmasına el koymak zorunda kalan karizmatik genel cerrah Dr. Kuzey'in yanında yerinizi alın. 

Herkesin yalan söylediği ve birbirini kandırdığı bu gecede katili bulmak, gerçekleri ortaya çıkarmak hiç de kolay olmayacak. Kahkaha ile gerilimin birlikte yaşandığı bu gecede katili bulan ekip kazanacak!

**"Gecede, arzu edenler için Dada Salon için özel olarak hazırladığı meze alternatiflerimiz de servis edilecektir."

Bilet Fiyatları:

1. Kategori - 60.00 TL

Önemli Notlar:

- Biletinizi aldıktan sonra, masa düzenlerinin yapılabilmesi için; bilet bilgilerinizi info@dadasalon.com.tr adresine mail atarak rezervasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Bilet fiyatlarına yiyecek ve içecekler dahil değildir.- Seyirciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Etkinlik girişinde Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekana gelmeden önce, Hayat Eve Sığar uygulamasını indirip HES kodu alması gerekmektedir. İlgili uygulamanın “HES Kodu sorgula” bölümünden "riskli değildir" sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilir.- Etkinlik başlangıç saatinden en az 1 saat önce biletle birlikte etkinliğin kapısında olacak şekilde hazır olunması gerekmektedir.- Misafirlerin fuayede 1,5 metrelik sosyal mesafe kuralına uyarak sıra oluşturmaları ve sıra beklerken bilet, fotoğraflı kimlik ve HES Kodu sonucunu görevlilere ibraz etmek üzere hazır etmeleri gerekmektedir.- Ağız ve burnu kapatacak şekilde maske kullanılması zorunludur.- Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yayınladığı genelgenin kurallarına göre koltuk aralarında boşluk bırakılmıştır.- Sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir. Misafirlerin etkinlik boyunca belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur.- Oturma düzeni Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlemelerine ve resmi uyarılarına göre değişiklik gösterebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT