Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası

Tarihler: 06 Şubat 2019 Çarşamba ~ 06 Şubat 2019 Çarşamba 06 Şubat 2019 20:30

Yer: Dada Salon Kabarett

Ücret: Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası interaktif polisiye oyunları 360 derece olarak masaların arasında oynanmaktadır. Numarasız oturma düzeni vardır.1. Kategori: Özel menü ve 1 yerli ikram dahildir. - 350.00 TL2. Kategori: Özel menü ve 1 yerli ikram dahildir. - 250.00 TLGenel Giriş - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fulya Mah., Büyükdere Caddesi, Quasar Tower No: 76 Şişli İstanbul

Web: http://www.dadasalon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2019 ~ Şub 6, 2019

Okan Bayülgen, İstanbul’a kazandırdığı yeni gösteri mekanı Dada Salon Kabarett'de Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası Metres oyunu ile, yoğun ilgi gören 70ler ve 80ler gecelerinden sonra bu kez de misafirlerini muhteşem Arabesk dünyasına ışınlıyor.

Seyircinin arasında, 360 derece oynanan interaktif polisiye Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası - Metres, bu sefer de sizi hem efkarlı, hem gizemli hem de çok komik bir Cumartesi gecesine götürüyor.

Aşk acısı, intikam, insanı kendine küstüren ama başkalarına yaklaştıran kült şarkılar...

İşte o aykırı, dramatik ortamda geçen, Selin Atasoy’un yazdığı Okan Bayülgen’in yönetip oynadıkları Metres'te seyirci bir anda kendisini gizemli bir cinayetin ortasında buluyor. 

Çok özel bir gece, Türk müzik tarihine damga vurmuş müthiş şarkılar, inanılmaz kostümler, asla unutulmayacak vurucu sözler...  Bir gece kulübünde garip bir buluşma ve ortak geçmişleri olan iki çift… 

Eski defterlerin açılması ile işler karışır. Ama durun bir dakika! Birinin peşinde olan kiralık katil de aynı mekandadır. Acaba kimin peşinde?  Seyirci, seyirci değil, olayın tam ortasında. Cinayete mani olabilecek mi? Peki ya katili bulabilecek mi?

Oyun gecesi, dolabınızdaki en renkli kostümlerinizi giyin ve cinayet soruşturmasına el koymak zorunda kalan karizmatik genel cerrah Dr. Kuzey'in yanında yerinizi alın. 

Herkesin yalan söylediği ve birbirini kandırdığı bu gecede katili bulmak, gerçekleri ortaya çıkarmak hiç de kolay olmayacak. Kahkaha ile gerilimin birlikte yaşandığı bu gecede katili bulan ekip kazanacak!

Ayrıca Okan Bayülgen'in gece boyunca soracağı Arabesk kültürü hakkındaki Trivia ve Malumatfuruş sorularına da hazırlıklı olun! 

Oyundan sonraya da kimseye randevu vermeyin! Dada Salon Kabarett sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmeye devam edecek!

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinliklerde kapı açılış saati 20:00, yemek başlama saati 20:30, oyun başlama saati 21:00'dır.- Biletinizi aldıiktan sonra, masa duzenlerinin yapilabilmesi icin (0212) 803 76 11 numarali telefonu arayıp rezervasyon yapmanız  gereklidir.- Biletinize dahil olanlar için lütfen bilet fiyatları alanını inceleyin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT