Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası

Tarihler: 29 Haziran 2019 Cumartesi ~ 29 Haziran 2019 Cumartesi 29 Haziran 2019 20:30

Yer: Dada Salon Kabarett

Ücret: Premium Kategori: Özel menü ve limitsiz yerli ikram dahildir. - 450.00 TL 1. Kategori: Özel menü ve 1 yerli ikram dahildir. - 350.00 TL 2. Kategori: Özel menü ve 1 yerli ikram dahildir. - 250.00 TL 3. Kategori: Yemeksiz, 1 yerli ikram dahildir. - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fulya Mah., Büyükdere Caddesi, Quasar Tower No: 76 Şişli İstanbul

Web: http://www.dadasalon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 29, 2019 ~ Haz 29, 2019
Okan Bayülgen İstanbul’a kazandırdığı yeni gösteri mekanı Dada Salon Kabarett'de misafirlerini bir kez daha zamanda yolculuğa çıkarıyor.

Yoğun ilgi gören 70'ler, 80'ler ve Arabesk sürümlerinden sonra Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası bu kez de sizleri 1990'lara ışınlıyor!
Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası - Metres"90'lara Dönüş" Retro Gecesi  - Özel Performans ve Party

Seyircinin arasında, 360 derece oynanan interaktif polisiye Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası - Metres, bu sefer de sizi 1990'larin sonunda başdöndürücü bir Cumartesi gecesine götürüyor. 

İşte o hareketli yıllarda geçen, Selin Atasoy’un yazdığı Okan Bayülgen’in yönetip oynadıkları Metres'te seyirci bir anda kendisini gizemli bir cinayetin ortasında buluyor. 

Çok özel bir gece, dönemin muhteşem müzikleri,"unutulmaz" dans figürleri, dünyayı kasıp kavuran hit filmleri, rengarenk kostümleri, ... Bir
gece kulübünde garip bir buluşma ve ortak geçmişleri olan iki çift… 

Eski defterlerin açılması ile işler karışır. Ama durun bir dakika! Birinin peşinde olan kiralık katil de aynı mekandadır. Acaba kimin peşinde? 

Seyirci, seyirci değil, olayın tam ortasında. Cinayete mani olabilecek mi? Peki ya katili bulabilecek mi?

Dolabınızdaki en renkli kostümlerinizi giyin ve cinayet soruşturmasına el koymak zorunda kalan karizmatik genel cerrah Dr. Kuzey'in yanında yerinizi alın. 

Herkesin yalan söylediği ve birbirini kandırdığı bu gecede katili bulmak, gerçekleri ortaya çıkarmak hiç de kolay olmayacak. Kahkaha ile gerilimin birlikte yaşandığı bu gecede katili bulan ekip kazanacak!

Ayrıca Okan Bayülgen'in gece boyunca soracağı 90'lar Trivia ve Malumatfuruş sorularına da hazırlıklı olun! 

Oyundan sonraya da kimseye randevu vermeyin! Dada Salon Kabarett sabahın ilk ışıklarına kadar 1990'larda eğlenmeye devam edecek! 

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinliklerde kapı açılış saati 20:00, yemek başlama saati 20:30, oyun başlama saati 21:00'dir.- Biletinizi aldıktan sonra, masa düzenlerinin yapılabilmesi icin; etkinlik ismi, tarihi, bileti alan kişinin ismi, kişi sayısı ve biletin kategori bilgisi ile info@dadasalon.com.tr 'ye mail atarak  veya 0(536) 451 50 00' nolu WhatsApp hattına mesaj atarak  rezervasyon yaptırmanız gereklidir. - Yemekli etkinliklerdeki "özel menü" içeriği; 4 çeşit meze, ara sıcak, et yemeği ve tatlıdan oluşmaktadır.- Otopark vardır.- Biletinize dahil olanlar için lütfen bilet fiyatları alanını inceleyin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT