Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası

Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası

Tarihler: 20 Ocak 2016 Çarşamba ~ 20 Ocak 2016 Çarşamba 20 Ocak 2016 21:00

Yer: Sahne İstanbul

Ücret: 2. Balkon Kategorisi: Yemeksizdir, limitsiz yerli ikram dahildir - Salon:200.00 TL - 1. Balkon:150.00 TL - 2. Balkon:100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Aytar Cad. No: 27/ F Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 280 33 33 - 0530 834 33 33

Web: http://www.sahneistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2016 ~ Oca 20, 2016
Sahne İstanbul’da sıradışı, interaktif bir tiyatro deneyimi yaşamak istiyorsanız "Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası"nda yerinizi alın.

Ünlü televizyon yüzü ve tiyatro yönetmeni Okan Bayülgen’in yönettiği ve sunduğu, Kanal D’de ekranlara gelen Kanıt dizisinin yazarı Selin Atasoy’un kaleme aldığı, İngilizlerin Murder Mystery formatının geliştirilmiş hali olan polisiye oyun Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası büyük bir holdingin 50. yıl kutlama yemeğinde geçiyor. Seyirciler, yanı başlarında işlenen bir cinayete tanık olduktan sonra gece boyunca katili bulmaya çalışıyorlar. Televizyon ve tiyatro dünyasının başarılı ve ünlü simalarını Okan Bayülgen’in keşfettiği yeni yüzlerle bir araya getiren kumpanyanın oyuncuları arasında Kerem Atabeyoğlu, Burcu Kara, Almıla Uluer, Ayçin İnci, Yücel Özeke ve Emrah Kolukısa bulunuyor.

Sahne yerine, seyircinin oturduğu masaların arasında, 360 derece oynanan oyun, tiyatro severlere alışılmadık ve eğlenceli bir deneyim sunarken seyircinin içinden seçilen konuk oyuncuların katılımı geceye ayrı bir renk katıyor.  Canlı müzik performanslarının da yer aldığı gösteri İstanbul eğlence dünyasında yeni ve benzersiz bir akımın da öncüsü olmaya aday.

Özel bir menünün sunulduğu ve yemekle eğlenceyi bir araya getiren gecenin sonunda katili bulan ve sorulan sorulara doğru cevap verenlere özel hediyeler dağıtılıyor. 

Yazan: Selin Atasoy
Yöneten: Okan Bayülgen
Oynayanlar: Almıla Uluer, Ayçin İnci, Burcu Kara, Emrah Kolukısa, Kerem Atabeyoğlu, Metin Arslan, Murat Tolga Şen, Nihal Usanmaz, Oğuzhan Günaydın, Sanem Özkürkçü, Tolgahan Ağgül, Yücel Özeke
Ses Tasarımı ve Orijinal Müzik: Ege Esen, Umut Uslusoy

*Limitsiz yerli ikram ve meşrubat menüye dahildir.

*Oyun Başlama Saati 21:45 'dir. Belirtilen saat 21:00, Kapı açılış saatidir.* Oturma düzeni yoktur, oyun seyircilerin arasında oynanacaktır. * 18 yaş sınırı vardır* PDF Biletinizin çıktısını yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT