Elsa Karanlık Ormanda

Tarihler: 09 Ocak 2022 Pazar ~ 09 Ocak 2022 Pazar 09 Ocak 2022 14:00

Yer: Cebeli Bereket Kültür Merkezi

Ücret: - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Oca 9, 2022 ~ Oca 9, 2022
Elsa Karanlık Ormanda çocuk tiyatro oyunu , 9 Ocak'ta Cebeli Bereket Kültür Merkezi sahnesinde sizlerle.

Elsa bu hikayemiz de sevimli dostları ile Karanlıklar Ormanında yeni maceralara yelken açıyor. Elsa ve dostları Karanlıklar Ormanında daha önce kimsenin okumadığı son masalın peşine düşerler. Çünkü bu masal kötü niyetli insanların eline geçerse dünyada yaşayan bütün çocuklar bir daha asla iyi ve güzel masallar okuyup dinleyemeyeceklerdir. Elsa ve dostları ise yazılan son masalı bulup onu koruma altına almak için yeni bir maceraya atılıyor.

Oyuncular. Batuhan Karapınar, Cemil Ünal, Arya Gökçe
Yöneten Nuray Ağaoğlu. 
Işık: Alican Çakır
Kostüm: Tülay Seferoğlu

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- 24 ay ve üzeri bilete tabidir.  2-8 yaş arası için uygundur- Salona girişte biletinizi ve HES kodunuzu hazırlamanız gerekmektedir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kamera ile çekim yapmak yasaktır.- Katılacağınız etkinlik boyunca Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın pandemiyle mücadele için oluşturduğu COVID-19 hijyen ve sağlık kurallarına uymanızı rica ediyoruz. - Yukardaki kurallara uygun davranmayan sanat severler yetkililer tarafından etkinlik alanından uzaklaştırılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Sahne kötü, oyunculuklar kötü, kostümler kötü. Kartondan yapılan olaf ı 5 yaşındaki kızım bile beğenmedi anne bu olaf değil saçları vardı onun dedi. Çocuk tiyatrosu olduğu için mi bu kadar özensizdi? Çocuklar daha dikkatli ve ayrıntıcılar. Olmamış yakıştıramadım
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT