En Mutlu Kim? - Çocuk Oyunu

Tarihler: 30 Mayıs 2010 Pazar ~ 30 Mayıs 2010 Pazar 30 Mayıs Pazar günü saat 11:00 - Saat: 11:0

Yer: SGM Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: htpp://sgm.sabanciuniv.edu

Adres: Orhanlı, Tuzla Tuzla İstanbul

Telefon: 0216 483 90 26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2010 ~ May 30, 2010
Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde “En Mutlu Kim?”
Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti kapsamında belirlenen ilköğretim okulları tiyatro sever öğrencilerini sanatla buluşturmaya devam ediyor. Sabancı Vakfı tarafından desteklenen proje kapsamında Mayıs ayında Akbank Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘En Mutlu Kim?’ adlı oyun, 30 Mayıs Pazar günü saat 11:00’de izlenebilecek. Sezonun son oyununu isteyen bütün minik tiyatroseverler ücretsiz olarak seyredebilecek.

Küçük büyük herkese çocuk olmanın değerini ve hep çocuk kalabilmenin sırrını anlatan Akbank Çocuk Tiyatrosu`nu "En Mutlu Kim", büyükler için de mutlu çocukluk günlerini hatırlayacakları eğlenceli bir oyun. "En Mutlu Kim"de, sahneye her an başka bir kahraman çıkabiliyor. Tiyatronun büyüsünde canlanan anılar, kimi zaman Meddah, kimi zaman Karagöz, kimi zaman Keloğlan`a dönüşüyor. En Mutlu Kim?, En Güçlü Kim?, En Büyük Kim? tüm bu soruların cevaplarını hikayelerinde saklayan bu kahramanlar izleyicilerine çok önemli bir de sır veriyor: "İnsanlar yaşlandıkları için oyun oynamaktan vazgeçmezler, oyun oynamaktan vazgeçtikleri için yaşlanırlar"

Akbank Karagöz ve Kukla Tiyatrosu`nun da yer aldığı "En Mutlu Kim" oyunu küçük büyük herkese çocuk olmanın değerini ve hep çocuk kalabilmenin sırrını veriyor.

Yazan: Yavuz Pekman
Yöneten: Hayrettin Arslanoğlu
Yönetmen Yardımcısı: Özdemir Çiftçioğlu
Dekor: Matrak Sanat
Kostüm: Funda Çebi
Müzik: Deniz Noyan
Kareograf: Maral Ceranoğlu
Ses-Işık: İlhami Gürsoy
Oyuncular: Tacettin Diker, Hayrettin Arslanoğlu, Özdemir Çiftçioğlu, Sarp Aydınoğlu, Sibel Altan, Burcu Doğan, Ümit İlban

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT