Esaretin Bedeli

Tarihler: 17 Kasım 2019 Pazar ~ 17 Kasım 2019 Pazar 17 Kasım 2019 18:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 132.00 TL 2. Kategori - 97.00 TL Öğrenci - 66.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2019 ~ Kas 17, 2019
Stephen King’in ölümsüz eseri, sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi filmi, “Esaretin Bedeli” (The Shawshank Redemption) Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından Türkiye’de sahneleniyor.

Umut iyi bir şeydir ve iyi şeyler asla ölmez…
Korku sizi tutsak eder, umut ise özgür bırakır!

Andy Dufresne masum olduğunu iddia etmesine rağmen, karısını ve sevgilisini öldürmesi suçuyla iki kez müebbet hapse çarptırılır ve Shawshank hapishanesine gönderilir.  Uzun yıllarını Shawshank’te geçirmiş hapishaneye her şeyi sokabilen eski bir mahkûm olan Red ile aralarında güçlü bir dostluk kurulur. Red, Andy’nin hapishane şartlarına çabuk pes edeceğini düşünse de, Andy Shawshank deki her türlü acıya karşı hayata bağlı ve her zaman umutludur. Red umutsuzluğa inanırken, Andy umuda inanıyordur.  Bu durumuyla etrafındaki mahkûmları da etkileyen Andy, onları parmaklıklar arkasında bile özgür bir yaşam olabileceğine inandırır. Andy Dufresne sabrın, bilginin, zekânın ve umudun tüm zorlukların üstesinden gelinebileceğinin kanıtıdır belki de…

Yazan: Stephen King
Uyarlayan: Owen O’neill & Dave Johns
Yöneten: Şakir Gürzumar
Çeviri: Nazlı Gözde Yolcu
Dekor: Tayfun Çebi
Kostüm: Dilek Kaplan
Işık: Yakup Çartık
Müzik: Orhan Enes Kuzu
Hareket Düzeni: Alparslan Karaduman
Dramaturg: Gökhan Erarslan
Yardımcı Yönetmen: Yiğit Pakmen
Fotoğraf: Levent Özdemir
Asistan: Tülay Öztürk, Çisil Ertürk

Oyuncular: Kerem Alışık, Kaan Taşaner, İştar Gökseven, Fuat Onan, Erhan Alpay, Hasan Erdem, Yiğit Pakmen, Mert Doğan, Murat Yılmaz, Umut Avcı, Şahin Adıgüzel, Cem Hamzaoğulları, Burak Can Aras, Mesut Tozkoparan, Serkan Beşiroğlu, Hafız Sengir, Ferdi Taşkın, Furkan Çalışal, Can Mürsel Yavuz, Onur Uslu, Kaan Mert Öngöz, Baykal Güven, Enis Kaplanoğlu, Ali Keçeli.

- 12 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Belirtilen saat etkinlik başlangıç saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Öğrenci bileti kapasiteyle sınırlıdır ve öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Etkinliğin türüne göre sessiz olunması ve telefonların kapalı/sessiz konumda tutulması gerekebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT