Etik Alkol

Tarihler: 21 Mart 2023 Salı ~ 21 Mart 2023 Salı 21 Mart 2023 20:30

Yer: Sahne Dragos

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cevizli Mahallesi Tugayyolu Cad, Kurşunlu Sk. No:9 Maltepe İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2023 ~ Mar 21, 2023

Ömer Hayyam, Neyzen Tevfik, Can Yücel ve diğer ahlakı ile içenler.Özenle seçilen kelimeler ile başlayan sohbet, “ Dur öpücem!, Gel sarılıcam! “ lara dönüşüyorsa orada araştırılacak bir şey vardır.Araştırdık, bu alkol vücuda girdiğinde insana ne yapıyor da “ Dün ile ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum. “ dedirtebiliyor.Nasıl oluyor da Ömer Hayyam’a kendisi ile ilgili övgüler yazdırabiliyor, Neyzen Tevfik’i komik hikayelerin içine itiyor, Can Yücel’e arkadaşlık ediyor?Aziz Nesin, Cemal Süreya, Edip Cansever, Orhan Veli, Özdemir Asaf, Rıfat Ilgaz, Sabahattin Ali hepsi bu oyun için bir sofrada buluşup anlatıyorlar anlatacaklarını.Aydın Boysan da yalnız bırakmıyor onları, birinin “nasıl içilmesi gerektiğini “ anlatması gerekiyor tabii.Bu masada siz de yerinizi alın.ETİK ALKOL’ü seyrederken çok güleceksiniz.

Etkinlik Kuralları:

- 12 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır. 12 yaş ve üstü bilete tabidir. - Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır. - Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca belirlenen koltuklarda oturulması gerekmektedir.- Organizatör, etkinlik alanı ve saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizatör, etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Organizasyon firması, aşırı alkollü kişileri salona almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT