Evdeydim ve Yağmurun Gelmesini Bekliyordum

Evdeydim ve Yağmurun Gelmesini Bekliyordum

Tarihler: 13 Aralık 2017 Çarşamba ~ 13 Aralık 2017 Çarşamba 19 Mayıs 2017 20:30

Yer: ikincikat

Ücret: Tam 50 TL - Öğrenci 25 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Karaköy Emekyemez Mah. Sarı Zeybek Sok. Demirci Fettah Çıkmazı No:2 Kat: 2 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2017 ~ Ara 13, 2017
Sarı Sandalye, edebiyat uyarlamalarıyla başladığı sanat yolculuğuna, Jean- Luc Lagarce’ın ‘Evdeydim ve Yağmurun Gelmesini Bekliyordum’ oyunuyla devam ediyor.

Fransız Tiyatrosu’nun kendine özgü tiyatro dili ve estetik dünyasıyla ön plana çıkan ‘çağdaş klasik’ yazarlarından Jean- Luc Lagarce’ın çok ses getiren ve birçok dile çevrilen ‘Evdeydim ve Yağmurun Gelmesini Bekliyordum’ oyunu, ülkemizde ilk defa seyircisiyle buluşuyor. 

‘Beklemek’, ‘bellek’, ‘şiddet’ ve ‘varoluş’ temalarını ele alan oyun, mevcut durumundan kurtulmak için bir kahraman arayan günümüz insanının hikayesine odaklanıyor.

Yıllar önce babasıyla kavga ederek evi terk eden küçük kardeş, kimsenin beklemediği bir anda evin kapısında belirir. Küçük kardeşin geri dönüşüyle birlikte yıllardır onu bekleyen evin kadınları; eski defterleri yeniden açmaya, sırlarını, suçlamalarını, ihanetlerini, her biri tarafından farklı hatırlanan anılarını sorgulamaya başlarlar. Beklenen dönüş kimsenin hayal ettiği gibi olmamış; hem dönen kişi, hem döndüğü yer, hem de bekleyenler değişmiştir. Hayaller yerini yavaş yavaş gerçeklere bırakır. Yıllar süren kendini kandırmacadan kurtulmanın yeni bir hayata başlamanın ilk adımı, acı verici olsa da bu gerçeklerle yüzleşmek olacaktır.

Yazar: Jean- Luc Lagarce
Çevirmen: Ayberk Erkay
Yönetmen: Erhan Çene
Oyuncular: Ceyda Akel, Burcu Halaçoğu, Çağdaş Ekin Şişman

- Seyircilerimizin oyun başlama saatinden 20 dakika öncesinde mekanda hazır bulunmaları gerekmektedir.- Oyun başladıktan sonra salona seyirci alınmaz.- Oyun sırasında cep telefonu, kayıt cihazı kullanmak yasaktır.- Satılan bilet geri alınmaz, değiştirilmez.- ikincikat, gerektiğinde oyun düzeninde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT