Fourfold

Fourfold

Tarihler: 22 Kasım 2018 Perşembe ~ 22 Kasım 2018 Perşembe 22 Kasım 2018 20:30

Yer: Moda Sahnesi

Ücret: Öğrenci Biletleri 10 TL - Sadece anagişelerden satılacaktır. 1. Kategori - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Caferağa Mah., Halil Etham Sok No:34 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 330 58 01

Faks: 0216 330 58 02

Web: http://www.modasahnesi.com/

E Posta: bilgi@modasahnesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2018 ~ Kas 22, 2018
22. İstanbul Tiyatro Festivali, 17 Kasım-4 Aralık tarihlerinde sizlerle buluşuyor.

Platform 0090 & Onderhetvel

Moda Sahnesi
Kavramsal Çerçeve:
Meryem Bayram
Objeler ve Performans:
Guy Rombouts & Meryem Bayram
Dramaturji:
Igor Dobricic
Işık Tasarımı:
Pol Matthé 
Ses:
Azart 
Işık ve Ses Teknisyeni:
Nele Verreyken 
Ses Çalıştırıcısı:
Caroline Daish
Kayıt:
Ludo Engels
Dış Göz:
Mesut Arslan
Kostüm:
Johanna Trudzinski
Teknik: Jan Van Goethem

Görsel sanatçı ve sahne tasarımcısı Meryem Bayram’ın kavramsal çerçevesini oluşturduğu Fourfold, merkezine insanın fiziksel mekânı inşa etme ve onunla ilişki kurma biçimlerini alan bir performans. Sabit bir anlatıya veya tek bir kavramsal çerçeveye direnen yapısıyla bu performans, her şeyden önce Meryem Bayram ve Guy Rombots arasındaki “canlı” bir karşılaşma.

Fourfold’un çekirdeğini, iki sanatçı arasındaki “ilk buluşmanın” sürekli olarak yenilenmesi oluşturuyor: Birinin fiziksel mekânı inşa ederken, diğerinin bedeniyle bunu yanıtlaması, söze dayalı olmayan bu diyalogu merak uyandıran bir seyre dönüştürüyor. Dramaturjisi Igor Dobricic’e ait olan bu performansta, iki insanın sahnede dev bir kâğıt dörtgeni katlayarak, açarak ya da farklı malzemelerden sınırlar oluşturarak kurduğu anlam, pek çok soruyu beraberinde getiriyor: Sınır oluştururken nasıl engeller koyarız? Sınırlarla kurduğumuz engelleri nasıl aşarız? Engelleri nasıl keşfederiz? Mekânı yaşamak ve dönüştürmek mümkün müdür? Fourfold’da iki beden, giderek katmanlanan ve değişen bu anlatıyı, yenilenen bir üretim gücü olarak sunuyorlar.

İstanbul Tiyatro Festivali ile uluslararası ve disiplinlerarası bir çalışma alanı olan Belçika merkezli Platform 0090 (www.0090.be) arasında uzun yıllara dayanan bir işbirliği bulunuyor. 2018’de İstanbul Tiyatro Festivali ve Platform 0090, Türkiyeli sanatçıların katılımı ve Türkiye’ye dair konuların, temaların ve bağlamların etkisiyle yoğun bir biçimde Türkiye kültürünü çağrıştıran beş yapımı seyircilere sunuyor. Bu yapıtlar “Flaman Seçkisi” ortak paydası altında ve Flaman Kültür Bakanlığı’nın desteğiyle seyirciyle buluşuyor.

Öğrenci Biletleri 10 TL
Yaklaşık 50’ sürer; ara yoktur.

- Gösteriye başlangıç saatinden en az 30 dakika önce mekânda hazır bulunmanızı ve güvenlik önlemleri nedeniyle, yanınızda el çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekâna ve vestiyere kabul edilmeyecektir.- Seyircilerimizin gösterilere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Gösteriye geç gelen seyirciler salona alınmayacak, bilet iadesi yapılmayacaktır.- Gösteri sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.- Önerilen gösteriler dışında 7 yaşından küçük çocukların gösterilere getirilmemesi rica olunur.- Öğrenci bileti alan seyircilerimizin kontrol için, geçerli öğrenci kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz.- Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.- Elde olmayan nedenlerle gösteri mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Elde olmayan nedenlerden dolayı gösteri programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Tüm gösteri mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans hazır bulunmaktadır.- Bilet satış ve kullanım koşulları için lütfen okuyunuz: www.iksv.org/tr/bilet-satis-ve-kullanim-kosullari

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT