Tarihler: 30 Mayıs 2014 Cuma ~ 31 Mayıs 2014 Cumartesi 30, 31 Mayıs Saat:20:30

Yer: İstanbul Devlet Tiyatrosu Üsküdar Tekel Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - Tam 39.50 TL 2. Kategori - Öğrenci 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Paşa Limanı No.66 (Tekel Müzesi Ve Kültür Merkezi) Üsküdar İstanbul

Telefon: 0216 532 02 03

Web: http://http://www.istdt.gov.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2014 ~ May 31, 2014

Murat Mahmutyazıcıoğlu'nun kaleme aldığı tek perdelik tiyatro oyunu Fü, 19. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında 30 Mayıs'ta DT Üsküdar Tekel Sahnesi'nde...

IKSV Duyurusu: "İkincikat-tiyatro, yazar ve yönetmen Sami Berat Marçalı'nın yaşadığı bir sağlık problemi sebebiyle, festival programında yer alan oyunu İn yerine, aynı tarihlerde Fü adlı oyunu sahneleyecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

Yazan: Murat Mahmutyazıcıoğlu
Yöneten: Sami Berat Marçalı
Tek perde / 80 dakika
(İngilizce üst yazı)

Salla memeleri, iç kahveleri, ablası kardeşi, canı her şeyi, unutturmaya çalıştığı, Allah'ın belası boktan bir hayat yaşadığı. Bir de uğruna canını feda edecek kadar seviyorsun ya, işte o en beteri. 

Korku Tüneli, Disosya, Şapkalı O***** Çocuğu gibi oyunların başarılı oyuncusu Murat Mahmutyazıcıoğlu, yazdığı ilk sahnelenen ikinci oyunu Fü ile birbirinden çok farklı iki kardeşin, iki kuşağın, iki dünyanın sevgi çemberini tamamlıyor. Füreyya ve Münevver'in kalmak, gitmek, beklemek ve birbirine tutunmak üzerine kurdukları rutine, tıpkı Füreyya gibi tiyatro sevdasıyla yanıp tutuşan Sibel dahil oluyor. Onun da hayatını renklendiren bir Erkan'ı var, başka da bir şeyi yok. Fü ve Mü kardeşler, Si'nin genç ve bakir beynine güneş gibi doğacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT