Garsonların Birliği

Tarihler: 07 Şubat 2020 Cuma ~ 07 Şubat 2020 Cuma 07 Şubat 2020 20:30

Yer: Bisahne

Ücret: - Tam 75.00 TL Öğrenci 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. Camcı Fevzi Sok. 34/A Kumbaracı Yokuşu Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2020 ~ Şub 7, 2020
"Garsonların Birliği” tiyatro oyunu, izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

"Garsonların Birliği” dünyanın farklı bir prototipi olan, türlü talihsizlikler ve cazla dolu bir restoranı sahneye taşıyor. Yaşanan kazaların sürekli tesadüfe bağlandığı bu restoranda, garsonlar, bu tesadüfleri ve nedenlerini merak edip kendiliğinden gelişen bir serüvenin rüzgarına kapılıyor. Garsonlar sizi restoranlarında yaşanan tuhaf olayları birlikte çözmeye davet ediyor. Neden bilmiyoruz ama acele edin!"

Laçin Ceylan ve Nihat İleri’nin genel sanat yönetmenliğini yaptığı 13. yaşını kutlamak üzere olan Bitiyatro, 22 Ocak’ta prömiyer yapan “Garsonların Birliği’nde Mahir Akgündoğdu ve Arda Kaptanlar’ın 80 dakika boyunca çeşitli rollere bürünürken, Arda “Rojo” Özkan, Onur Güney Kumaş ve Yasin Soyöz’ün özgün besteleri ve canlı performansları oyuna renk katıyor.

“Garsonların Birliği”nin dekor tasarımını Emre Güngör, ışık ve ses tasarımını Özkan Barış Özdemir, sahne amirliğini Zeynel Orak, asistanlığını ise İlayda Bağlamaç ve Gamze Cankara yaptı. Oyunun afişini Elisa Balcı çizdi, fotoğraflarını Volkan Erkan çekti.

Herkese Bitiyatro!
"Bitiyatro, akışa kapılma tehlikesine ve klişeleşmeye karşı bir öz savunma gereksinimiyle kurulmuştur. Birincil amacı; oyuncuya, seçtiği tema doğrultusunda, düşüncenin egemenliğinde rahatça dolaşabileceği bir alan yaratarak, tiyatroda bilinmeyeni ve öngörülemeyeni araştırmaktır. Seçilen temayı – ya da metni – alışılagelmiş, garantici kalıpların dışında tutarak, söylenemeyenlerin birlikte canlandığı bir alana yolculuk etmektir. Gelin bu yolculuğa birlikte çıkalım."

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. - 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT