Gece Sempozyumu - Prömiyer

Gece Sempozyumu - Prömiyer

Tarihler: 21 Kasım 2018 Çarşamba ~ 21 Kasım 2018 Çarşamba 21 Kasım 2018 21:00

Yer: Zorlu PSM, Sky Lounge

Ücret: Tam - 90.00 TL Öğrenci - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2018 ~ Kas 21, 2018
Gece Sempozyumu, Zorlu PSM prodüksiyonuyla sezon boyunca Sky Lounge’da!

Zorlu PSM Sky Lounge’da sahnelenecek ilk tiyatro prodüksiyonu olan Gece Sempozyumu, tiyatro seyircisinin, kelimenin tam anlamıyla soluksuz izleyeceği bir performans. Eric De Volder’in oyunundan sahneye uyarlanan, yönetmenliğini Mesut Arslan’ın üstlendiği performans, sahne tasarımı, seyirciyle kurduğu ilişki ve anlatısıyla öne çıkıyor. Bir anne, üç oğlu ve ortada olmayan bir baba, plastik sanatçısı Lawrence Malstaf ve Meryem Bayram’ın tasarladığı kusursuz arenada, topaçlar ile birlikte hareket ederek iletişimin sınırlarını keşfediyor.

Yönetmen Mesut Arslan, birey/sistem, birey/birey arasındaki iletişimin sınırlarını ortaya çıkarıp çizgisel yaşam ile döngüsel yaşam arasındaki farkı keşfetmeyi amaçlıyor. Bir aile trajedisini, günlük bir ritüele dönüştürüyor ve şöyle diyor: “Oyun, öykünün sonunda ortaya çıkan, ailesini demir pençesinde tutan kayıp bir babanın çevresinde gelişiyor. Oyunu okuyan herhangi biri, o anda babanın dünyadaki en kötü insan olduğunu düşünür. Ben duruma farklı bakıyorum. Tarih boyunca sistemler insanlara birbirlerine verdiklerinden daha fazla zarar verdi. Benim açığa çıkarmak istediğim bu durum.” 

Gece Sempozyumu, İstanbul Tiyatro Festivali, uluslararası ve disiplinlerarası bir çalışma alanı olan Belçika merkezli Platform 0090 ve Brüksel KVS Flaman kraliyet tiyatrosu işbirliğiyle gerçekleşmektedir. 

Yaklaşık 80’ sürer; ara yoktur.
Yaş sınırı: 18 yaş ve üstü.

Kavramsal Çerçeve ve Yöneten: Mesut Arslan
Yazan: Eric De Volder
Çeviren: Şaban Ol
Topaçlar ve Arena: Lawrence Malstaf 
Dramaturji: Ata Ünal
Sahne Tasarımı: Lawrence Malstaf & Meryem Bayram
Oynayanlar: Güven Kıraç, Derya Alabora, Serhat Kılıç, Mert Fırat / Ersin Umut Güler, Yaşar Bayram Gül / Gökhan Girginol, Pervin Bağdat
Işık Tasarımı: Jan Maertens
Müzikler ve Müzik Tavsiyesi: Eric Thielemans
Ses: Stijn Demeulenaere
Kostüm: Johanna Trudzinski
Reji Asistan: Koray Doğan
Teknik Oyuncu: Uğurkan Hafızoğlu
Işık Uygulama: Tugay Görmez
Ses Uygulama: İlker Toğay
Kostüm Uygulama: Defne Parman
Stajyer: Rojda Gülüzar Karakuş, Emre Can Sancar ve Alper Mert

- 18 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.  - Biletler numarasızdır. Koltuk numaraları dağıtımı; etkinlik başlamadan 2 saat önce salon kapısından yapılmaya başlanır ve oyun başlayana kadar devam eder.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Etkinlik esnasında, epilepsi hastaları için uygun olmayan ışık efektleri kullanılmaktadır.- Güvenliğiniz için, oyun esnasında topaçlar dönerken, arena kenarında bulunan alanı lütfen boş bırakın.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Öğrenci bileti öğrenci kimliği ile geçerlidir. Etkinlik günü kimlik ibraz edilmesi gerekmektedir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Etkinlik mekanına yiyecek sokmak yasaktır.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT