Gormiti Live Show

Tarihler: 01 Ekim 2011 Cumartesi ~ 02 Ekim 2011 Pazar 1 Ekim Saat: 12:30 - 19:00 / 2 Ekim Saat: 12:30 - 15:30 - Saat: 12:30

Yer: İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu

Ücret: 1. Kategori VIP: 106.50 TL, 2. Kategori: 90.00 TL, 3. Kategori: 67.50 TL, 4. Kategori: 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Tiyatro gişe

Adres: Taşkışla Cad. 31156 Harbiye İstanbul Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 296 30 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2011 ~ Eki 2, 2011

Gormiti, Paladins Doğa Ana’nın koruyucuları.....
Orman, Su, Toprak, Hava ....
Magor, Gorm’da yeniden hayat belirtileri fark eder.

Canavarlar ve ateşi yaratır. Lavion Magmion liderliğinde yeni bir canavar ordusu kurarlar ve tahribat için hazırlıklar başlar.

Kahramanlarımıza ise periler ve elementler ve tabii ki doğanın ruhu ağaçlar, rüzgar ve yağmur yol gösterecekti. Zincirleme olaylar muhteşem epik bir finalle son buluyor.

Ama bu sadece bir başlangıç ....

Teatro Delle Erbe:
Giochi Preziosi’nin dünyaca ünlü çizgi karakteri Gormiti, Milano’da yerleşik ünlü Teatro Delle Erbe’nin muhteşem koreografi, ışık ve kostüm tasarımlarıyla çocuklar kadar büyüklerin de keyifle izlediği bir show.

Milano’da ünlü Scala Tiyatrosu`nun yanında yerleşik ağırlıklı Cirque du Soleil’in akrobatları ve artistlerinin olduğu 75 kişilik kadrosu ile Teatro Delle Erbe kadrosundaki genç yeteneklerle klasiklerden müzikallere muhteşem gösteriler sunuyor.

Çocukların çizgi kahramanlarına canlı perormans ile shovlarında hayat veren Teatro Delle Erbe, Milano’daki tiyatrosunda ve Avrupa turnesinde bu yıl Gormiti Live Show ile sahne alıyor. 2011 Mayıs ayında yapılan İspanya Turnesinde büyük başarı sağyan Gormiti Live Show’u 45.000 kişi izledi. Turne kapsamında ikinci büyük gösterilerini İstanbul’da yapacak olan grup, yalnız çocukları değil müzik dans ve akrobatik performans ile büyükleri de büyüleyecek. Muhteşem kostüm, ışık ve dekor tasarımları ile izlemeye doyulmayacak gösteri 1-2 Ekim 2011 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonunda izlenebilecek.

Avrupa’da 200 milyon dolar oyuncak satışı, 100 milyonu aşan figürin satışı gerçekleştiren, İtalya’nın bir numaralı lisanslı karakteri Gormiti İstanbul’da!!!

Nick, Lucas, Jessica ve Toby’nin kendi halinde normal çocuklarken, evlerinin bodrumundaki gizli geçidi keşfedince, bir anda Doğa Lordları’na dönüşmelerinin sıradışı hikayesi muhteşem bir müzikal performansa dönüştü.

Yönetmen Maurizio Colomdi’nin “geleneksel bir sahnelemeden öte, 3 boyutlu, fantastik, sirk sanatlari, tiyatro ve senfonik müziğin uyum içinde harmanlanlandığı bir atmosfer” diye özetlediği, İtalya’nın ünlü çizgi karakteri Gormiti’nin sahnedeki canlı performansını kaçırmayın!

Gormiti aksiyon dolu, hayal gücünü tetikleyen komedi-macera çizgi serisidir. Bu hikâye çocuklara doğa elementlerinin öğretiminde çok önemli bir yardımcıdır.

Çocuk ve aileler için masalları müzikale donüştüren İtalyan tiyatro grubu Teatro Delle Erbe, Gormiti Live Shows ile İtalya ve İspanya’daki büyük başarılarının ardından şimdi de İstanbul’da!

“Gormiti”nin Hikayesi
Gorm adası Doğa Ana tarafından iyi değerlerle beslenen Volkan Lordu Magor tarafından yerle bir edilmişti. Adaya tekrar hayat getirebilmek, hayatta kalan bilgin ihtiyarın sihirli güçleri sayesinde mümkün olacaktı.... Doğa Ana’nın göz yaşlarının acısı dört yeni kabile meydana getirir.

Her kabile doğadaki elementlerden birinin kuvvetini alır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT