Güneyli Bayan

Güneyli Bayan

Tarihler: 29 Ocak 2023 Pazar ~ 29 Ocak 2023 Pazar 29 Ocak 2023 17:30

Yer: Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi

Ücret: Tam 224.00 ₺ - Tam 156.80 ₺

Nereden Alınır: www.mobilet.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi Çandarlı Sokak, Atatürk Blv. No:28, 34520 Beylikdüzü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2023 ~ Oca 29, 2023
Rutkay Aziz'in yönettiği Güneyli Bayan oyunu, izleyicisiyle buluşuyor. Yazan: Bilgesu Erenus Yöneten: Rutkay Aziz Oyuncular: Rutkay Aziz, Dolunay Soysert Dramaturji: Taner Barlas Yönetmen Yardımcısı: Andaç Sayın Dekor Tasarım: Yücel Tanyeri Kostüm Tasarım: Sadık Kızılağaç Afiş tasarım: Dilek Seferoğlu Afiş Fotoğraf: Mehmet Turgut Seslendirenler: Taner Barlas, Levent Yılmaz, Andaç Sayın Işık Tasarım: Mahmut Özdemir Anılarıyla sansasyon yaratan bir kadının, 1950'lerdeki McCarthy çetesinin o dönemde yaratığı baskıyla kısıtlanmış sanat ve politikayla savaşının, iç dünyasına yansıması... Yaşadığı dönemde gösterdiği güçlü duruşuyla kendine hayran bırakan Lillian Hellman'ın savaşını başka bir açıdan gözlemliyoruz. Kendini "Aydın çevreden" sayanların, konforları söz konusu olduğunda nasıl da düzenin aydınına dönüştüklerini ve bir kadının gerçeğinden vazgeçmeden bu toplumla çekişmesini anlatıyor. Düzene ayak uydurmayı seçmeyip özgür ifade cesareti gösteren Hellman, yaşadığı dönemde rejimin yarattığı baskının tüm arka odalarını bize sunuyor.

Tüm Bilet Fiyatları:

Tam 224.00 ₺

Tam 156.80 ₺

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT