Gürbüz'ün Hürmüz'leri

Gürbüz'ün Hürmüz'leri

Tarihler: 08 Aralık 2019 Pazar ~ 08 Aralık 2019 Pazar 20.30

Yer: Endless Art Taksim

Ücret: Tam 50,00 TL Öğrenci 40,00 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: İnönü Mahallesi, Elmadağ Caddesi No:28 Şişli / İstanbul / Türkiye İstanbul

Telefon: 0(212) 232 80 80

Web: http://www.endlessarttaksim.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2019 ~ Ara 8, 2019

Tiyatro Teğet, tiyatro sezonuna Gürbüz’ün Hürmüz’leri adlı yeni oyunuyla merhaba diyor. Geçen yıl ünlü bir kantocunun hayatından kesitlerin sunulduğu Peruz Hanım oyununu sahneleyen Tiyatro Teğet, bu yıl da yine bol kantolu, şarkılı, kahkahalı, heyecanlı, köklü motiflerden örnek çıkarılarak işlenmiş bir dantel gibi seriyor seyircisinin karşısına oyununu.

Çok eskiden evlenmek isteyen insanları, çöpçatanlar bir araya getirmekteydi, ya da söylem o ki birbirine çatardı. Oysa günümüzde çöpçatanlık yapan sanal uygulamalar, bu ulvi mesleği devralmışlardır! Yeni aşklara yelken açmak isteyen Gürbüz, uzatmalı sevgilisi Hürmüz’den ayrılır. Ama bu öyle sakin bir ayrılma olmayacaktır. Zira yelkenin dümeninde Gürbüz, geminin içinde Hürmüz var ise bu deniz bu kadar sakin kalmayacaktır. Nasıl bir dalga ile boğuşacağını bilmeyen Gürbüz sanal uygulamalar aracılığı ile yeni kadınlarla tanışmaya başlar birer birer. Flörtöz bir adam olan Gürbüz kadınlarla yüz yüze görüştükçe, iş, içinden çıkılmaz bir hal alır. Tanıştığı tüm kadınlar farklı birer Hürmüz’ dür sanki.Yeni aşklara yelken açan Gürbüz için aslında dümeni çeviren kimdir? Hayat cilveli edalı nazlı bir cennete mi, yoksa cinnet getirtecek bir cehenneme mi dönüşecek? Kadının fendi erkeği yendi mi dedirtecek?

Oyuncular: Fatih Tezol, Sibel Tomaç
Yazar / Yönetmen / Dekor Tasarım / Kostüm Tasarım: Sibel Tomaç
Yönetmen Yardımcısı / Dramaturg / Işık Tasarımı: Emin Taşdemir
Müzik: Çağrı Çakar, Filiz Bingöl

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT