Hadi Uyu Artık

Tarihler: 25 Nisan 2022 Pazartesi ~ 25 Nisan 2022 Pazartesi 25 Nisan 2022 21:00

Yer: Beşiktaş Belediyesi Akatlar Kültür Merkezi

Ücret: - 90.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zeytinoğlu Cad. No:8 Akatlar Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 351 93 82-83-84

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 25, 2022 ~ Nis 25, 2022
Hadi Uyu Artık, 25 Nisan akşamı seyircisiyle buluşuyor..

Aslı ile Hakan sıradanlaşan evliliklerini yeniden heyecanlandırarak eski günlere dönmek istemektedirler ancak Aslı’nın bunun için seçtiği zaman o kadar kötüdür ki saat sabaha karşı 4. Aslı, yorgunluktan bitap düşmüş olan Hakan'ı zorla kafasında kurduğu o fantazi dünyasına sokmaya çalışır. Bir kaç saat sonra çok önemli bir toplantısı olan Hakan için Aslı’nın bu zamansız evliliği renklendirme çabasına karşılık vermek çok zordur.  Ancak Aslı kararlıdır. Düştükleri komik durumlar bile Aslı'yı vazgeçirmez. Sonun da ikisi de eteğindeki taşları dökmeye başlar. Geçmişten gelen travmaların evlilik üstündeki etkisi, yaşadığımız toplumda kadın olmanın zorluğu, erkek olmanın sorumluluğu irdelenir. Her şey değişmekte ve farklılaşmaktadır.

Peki, bu yoğun döngü içinde evlilik, birliktelik, aşk, adına ne derseniz deyin aynı kalabilir mi? Birbirlerini bu kadar seçmelerine rağmen, eskiyen, sıradanlaşan şey nedir? Yoksa aşk yeterli değil mi?

Herkesin kendisinden, çevresinden bir şey bulabileceği bir hikaye Aslı ile Hakan'ın hikayesi. Zaman zaman komik zaman zaman duygusal. Biraz komedi, biraz dram...Zaten evlilik de öyle değil mi?

- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT