Haraşo Hayatlar

Tarihler: 10 Şubat 2011 Perşembe ~ 10 Şubat 2011 Perşembe 10 Şubat Perşembe Saat: 20:30 - Saat: 16:0

Yer: Kozzy Alışveriş Kültür Merkezi Gazanfer Özcan Sahnesi

Ücret: Tam: 34,00 TL, Öğrenci: 24,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Kozzy Alışveriş KM Gazanfer Özcan Sahnesi gişesi.

Adres: Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi (Kozzy AVM) İstanbul Kozyatağı İstanbul

Telefon: 0216 658 00 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 10, 2011 ~ Şub 10, 2011

Gündelik ilişkiler içinde savrulan, standardını oluşturamayan, bu nedenle sürekli sorunlar içinde yaşayan, değişik kesimlerden insan tiplerinin anlattığı bir oyundur bu. Ama kendini "Oyun İzleme, Oyunlara Çeki Düzen Verme ve Gerektiğinde Oyunlara İzin Vermeme Komisyonu Üyesi" olarak tanıtan biri, oyuna müdahale eder. Oyun boyunca, kendince yönlendirmelerde bulunur. Oyun bu halde, "çalgılı çengili absurd kabare" olarak oynanmaya çalışır. Oyunun sonunda, ne böyle bir komisyon ne de böyle bir üye olmadığı anlaşılır.

Asıl ve en kötü sansür, insanın kendine uyguladığı sansürdür. Hayatlarımız "haraşo" haline dönüştüren de, kendimiz olarak yaşamayı bırakıp, başkalarına göre hayatımızı düzenlemeye çalışmaktır. Böyle bir anlayışla, demokrasi, çağdaşlık, kadına ve çocuğa saygı, insan hakları… Kısaca 21. yüzyıl insanı ve toplumu olmak, mümkün değildir. Oyun, bu temel yaklaşımını, bir turna tiyatrosunun kendine özgü atmosferi içinde, güldürü türünde ve müzikal işlenişle aktarmaktadır.

Yönetmen:Halit Akçatepe
Yazar:Haluk Işık
Süpervizör:Zeki Alasya
Oyuncular:Ayberk Atilla, Birgül Ulusoy, Ebru Karaman, Ender Gülçiçek, Sinan Bengier, Tuncal Gürel, Volkan Saraçoğlu, Muzaffer Özdemir, Yusuf Gole

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT