Hayal Çalan Cadı

Hayal Çalan Cadı

Tarihler: 26 Ocak 2019 Cumartesi ~ 26 Ocak 2019 Cumartesi 26 Ocak 12:00 - 26 Ocak 16:00

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 20.00 TL 2. Kategori - 10.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2019 ~ Oca 26, 2019
Hayal Çalan Cadı oyunu Zorlu PSM - Turkcell Platinum'da sizlerle olacak.

"Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında, Zorlu Holding’in 50. yılı anısına 15 yıl önce kurulan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 2003’ten bu yana 800 binden fazla çocuğu tiyatroyla tanıştırdı. Zorlu Çocuk Tiyatrosu 15. yılında, Zorlu PSM’de başlayacağı yeni sezonuyla tiyatronun eğitici, öğretici ve eğlendiren sesini duyurmaya devam ediyor.

Sihir mi? Yoksa bilim mi?


İhtii Şan, Cadılar Kasabası’nın Konsey Başkanıdır. Kasabanın her yerine Hayal Çalan Cadı: Şayn Sia gelmesin diye sihir sistemi kurmuştur. Tüm kasaba halkını, Şayn Sia’nın hayalleri çalıp gittiğine inandırmıştır. Öyle ki kasabada hiçbir cadı fikir üretemez, hayal edemez ve sihir yapamaz olmuştur.Şayn Sia ise kasabadan uzaktaki kulesinde, bilim için çalışmaya devam etmekte ve konseye kendini açıklama isteğindedir. Bu yüzden her gün haberci baykuşu ile konseye haber yollar ancak bir türlü yanıt alamaz.Cadılar Kasabası Konsey’inde acil bir toplantı yapılır. Kasaba’nın en bilgesi Profesör Jastiss, cesaret edip Hayal Çalan Cadı: Şayn Sia’nın baykuşu ile gönderdiği haberi okuduğunu dile getirir ve Şayn Sia’nın kasabaya gelip kendini savunmasını önerir.İhtii Şan ve kuzeni Flora Şan, bunu engellemek adına türlü türlü numaralar çevirir. Şayn Sia’nın kasabaya gelmemesi gerekir. Bu yüzden dünyadan seçilecek üç çocuğu Şayn Sia’nın kulesine yollamayı önerir ve kabul ettirir.Tam da bu noktada dünyalı üç çocuk Limon, Şeker ve Salça devreye girer. Yarışmaya katılırlar ve kazanırlar. Ancak Salça’nın babası Ether Yeter araştırmacı bir gazetecidir. Çocukları hem korumak hem de Cadılar Kasabası hakkında insanları bilgilendirmek amacıyla peşlerine takılır.İhtii Şan, çocukları korkutmak ve bu projeden vazgeçirmek için elinden geleni yapar. Ancak çocuklar yarışmayı başarıyla tamamlar ve korkusuzca yol alırlar. Sonunda Şayn Sia’nın kulesine giderler ve onunla görüşürler. Şayn Sia’nın sihir diye bir şey olmadığını aslında sihirli gibi görünen her şeyin altında bir buluşun yattığını anlatır. Aslında her şey “sihirli” değil “bilimli”dir.İlk bakışta çok korkunç görünen Şayn Sia, çocuklar O’nu tanıdıkça güzelleşir. Çocuklar büyük bir ön yargıyı kırarak ona sorular sorar ve tüm bu düzeni İhtii Şan’ın kurduğunu anlarlar. Artık kasabaya bir plan yaparak gidecekler ve tüm Cadılar Kasabası halkını yalancı ve düzenbaz İhtii Şan Cadı’sından kurtaracaktır.Müziğin, dansın, sihrin yani aslında bilimin bir arada olduğu renkli çocuk oyununda siz de yerinizi alın!

Anadolu’da 12 şehri gezecekler...

15-16 Ekim 2018 tarihinde, ilk kez sezon içinde Anadolu’da temsillerine başlayacak Zorlu Çocuk Tiyatrosu’nun gerçekleşecek tüm Anadolu temsilleri ücretsiz yapılacak. Anadolu’daki çocuklarla 12 şehirde buluşacak Zorlu Çocuk Tiyatrosu, bu turnenin desteğini Zorlu PSM’de yapılan Zorlu Çocuk Tiyatrosu gösterimlerinin bilet geliriyle karşılayacak. İstanbul’daki temsiller için alınan her bilet, Anadolu’daki bir çocuğun tiyatroya gitmesine vesile olacak. 15. Yaşını, devam edeceği Anadolu turnesiyle kutlayan Zorlu Çocuk Tiyatrosu; 50 İstanbul temsili, 50 Anadolu temsiliyle sezonunu tamamlayacak.

Sivil toplum kuruluşlarıyla iş birlikleri olacak.

Bir yandan Zorlu Çocuk Tiyatrosu’nun İstanbul’daki tüm temsillerinde 150’şer adet bilet, her ay farklı bir sivil toplum kuruluşu ile paylaşılarak, gerek İstanbul’da gerekse Türkiye genelinde çocuklara renkli bir dünyanın kapıları aralanacak.Öyküsünü Ceren Çiçek’in yazdığı, öyküden yola çıkarak Serdar Saatman’ın yazdığı, Gaye Cankaya’nın yönettiği Hayal Calan Cadı sezon boyunca Zorlu PSM’de!"

Yazar: Serdar Saatman
Yönetmen: Gaye Cankaya
Yardımcı Yönetmen: Zeynep Sevi Yılmaz
Işık Tasarım: Kerem Çetinel
Koreograf: Taner Güngör, Köksal Ünal
Dramaturg: Ömer Karasu
Dekor – Kostüm Tasarım Süpervizor: Ayten Öğütçü
Dekor – Kostüm Koordinasyon: Burcu Melek Bozan
Dekor – Kostüm Tasarım: Cemre Yemin Gülveren, Günernaz Kalpak, Hande Koçhan, Büşra Eroğlu
(Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Tasarımı Bölümü)
Şarkı Aranje Ve Düzenleme: Efkan Develi – Burak Acar – Çise Damla Develi
Video Görsel: Tolga Dikmen
Oyuncular;
İhtii Şan: Mebrure Yağmur Anaz
Şayn Sia: Gizem Yorgancıoğlu
Kaynar Kazan: Cansu Demirci
Profesör Jastis:  Ömer Karasu
Bayan Mecik / Asil Hanım:  Dilek Demir
Groo Tex/ Kredi Kartı: Hasan Demirci
Flora Şan: Cansu Sabancı
Ether Yeter:  Ayhan Bekdemir
Şeker: Zeynep Sevi Yılmaz
Salça: Berkay Şansever
Limon: Mert Arat
Şen Şakrak: Çise Damla Develi
Saygın Bey: Necmettin Amaç

- 6 yaş ve üstü katılımcılar için uygundur.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT