Hayatımın Bilgisi

Tarihler: 07 Şubat 2014 Cuma ~ 07 Şubat 2014 Cuma 20:00

Yer: Beyoğlu Hayal Perdesi

Ücret: Tam 34.50 TL, Öğrenci 24.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meşelik Sokak. No:10 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Faks: 0212 245 63 13

Web: http://http://www.hayalkahvesibeyoglu.com

E Posta: info@hayalkahvesibeyoglu.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2014 ~ Şub 7, 2014

Beyaz yakalı bir kadın çalışanın, bir sunum sırasında benliğinin derinliklerine doğru çıktığı  yolculuğu anlatan Hayatımın Bilgisi, Hayal Perdesi Beyoğlu sahnesinde...

“Hayatımın Bilgisi” bir kadının hikâyesi. Tanıdık, bildik ve sıradan. Metroda yanımıza oturan, vapurda telefonunu kurcalayan. Hayatın koşturmacası içerisinde durmak bilmeksizin yuvarlanan. 'Başka türlü bir şey'i arayan ama ne onu var edecek kadar güçlü ve cesur, ne de onu unutacak kadar ikiyüzlü olan. Aşık-mış, ait-miş, mutlu-ymuş gibi yapa yapa rolünde ustalaşan; aşık, ait, mutlu olan. Ama ne yaparsa yapsın, içindeki sesleri susturamayan. 

Oyun, kendisi de bir beyaz yakalı çalışan olan Özgür Akarsu tarafından yazıldı. Hayalleri, geçmişi ve toplumsal tanımlar arasında sıkışıp kalmış bir bireyin çığlığı olarak nitelendirebilecek “Hayatımın Bilgisi” Hayal Perdesi'nde sahnelenecek.

“Sabah kalktığımda yine yeni bir insan olarak hayata başlıyorum. Başarılı bir iş kadını, iyi bir sevgili, iyi bir vatandaş, kazanmayı ve harcamayı bilen, kendisine güveni tam son model bir bir bir bir… Şey işte. Son model bir şey... Varım, vardım, var olacağım, çünkü düşünemiyorum, sadece hayal kuruyorum”

Münibe Millet
Oyuncu ve dansçı Münibe Millet, özel bir okulda eğitmenlik yapıyor. Öğrencilik yıllarından itibaren birçok televizyon, dans ve tiyatro projesinde yer alan Münibe Millet, son olarak geçtiğimiz yıl, IDANS Avrupa Komisyonu’nun Kültür Programı tarafından desteklenen Jardin d’Europe ağı çerçevesinde gerçekleştirilen “Down to the Earth” adlı çağdaş dans performansının koreografı ve dansçısıdır.

Özgür Akarsu
Üniversite yaşamı boyunca İTÜ Sahnesi’nde sonrasında da Seyyar Sahne’de tiyatro yapan Özgür Akarsu, şu an özel bir şirkette çalışıyor. Geçmişte Murat Uyurkulak’ın “Har” adlı romanı üzerine bir oyunlaştırma denemesinde bulunan yazarın “Hayatımın Bilgisi” ilk özgün metin çalışması.

Yazan-Yöneten: Özgür Akarsu
Oynayan: Münibe Millet
Dramaturji: Zafer Ertem
Görsel Tasarım-Uygulama: Bilge Can Gürer
Video ve Ses Oyuncu Kadrosu:
Kevser Mukayyet: Başak Meşe
Erkek ve reklam sesleri: Efe Keleşoğlu
Işık Tasarımı: Metin Çelebi
Müzik: Mantar Palas
Afiş: Okan Kayabaş
Prodüksiyon: Aslı Şüküroğlu

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT