Hayatın Çakallı Yolları

Tarihler: 27 Nisan 2012 Cuma ~ 27 Nisan 2012 Cuma 27 Nisan Saat: 20:30 - Saat: 20:30

Yer: Kadıköy ÖyküSahne

Nereden Alınır: www.mybilet.com ve ÖyküSahne Gişe

Adres: Sakızgülü Sok. No:29 Bahariye – Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 330 53 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2012 ~ Nis 27, 2012

TİYATRO AÇIKÇA’DAN “Hayatın Çakallı Yolları” NİSAN AYI BOYUNCA KADIKÖY ÖYKÜSAHNE’DE!

Tiyatro Açıkça; Sertaç Ayvaz’ın yazıp yönettiği “HAYATIN ÇAKALLI YOLLARI” ile Kadıköy ÖyküSahne’de Nisan ayında da seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

BÖYLE EĞLENCELİ OFİS GÖRÜLMEDİ!

Günümüz çalışma hayatının insanı hiçe sayan, baskı ve katı kurallarla zorlayan acımasız rekabet ortamının eğlenceli ve eleştirel bir dille anlatıldığı oyun, ofis duvarlarına yazılmış küçük bir aşk öyküsüyle renkleniyor.

“Nereden bileceksiniz patronsunuz siz, arkanıza yaslanın para sayın. Bir gün bizimle tabldot yemek yediğini görmedim be! Hani takım ruhu, hani ortak değerler, hani empati, hani hani hani!”

Kötülüğün temsilcisi Çakal ve iyiliğin temsilcisi Kuzu, iş dünyasının çetin koşullarında karşı karşıya gelirler ve bu karşılaşma şirket çalışanlarını da çevreleyen büyük bir mücadeleye dönüşür. Kahkahaların eşlik ettiği bu büyük mücadelede iyilik ve aşk mı yoksa kötülük ve ihtiraslar mı galip gelecektir?

“Bir Marmara Denizi de benim işte. Böyle dalgalı. Ama artık ben durulmak istiyorum. Kısacası…Size çok aşığım. Öyle böyle değil yani!”

Tiyatro Açıkça oyuncularının oyunun yazımına, doğaçlamalarıyla katkı sunduğu iki perdelik komedi “HAYATIN ÇAKALLI YOLLARI”, bir “ekip çalışması” olarak da dikkat çekiyor.

Oyun Hakkında
Kuzu, akıl hastanesinden çıkınca kendisine miras kaldığını öğrenir. Artık, alanında lider bir işletme olan Zönkoğlu C.S.Ü.’nün sahibidir. Yabancısı olduğu iş dünyasının kendine ait kurallarını öğrenmek için çabalarken yıllar öncesinden bir tanıdık yüz karşısına çıkar. Çakal, Kuzu' nun merhametini kullanarak işe yerleşir. Çakal kendi meziyetleriyle hain planlarına çoktan başlamıştır. Şirketin kötü kadınlarından Asu ile birlik olup, hain planlarıyla Kuzu' ya yeni bir yenilgi tattırmaya çalışacaklardır. Bu sırada Kuzu' nun gizli aşkı Firuze, tüm bu olup biteni engellemeye çalışacaktır. İkili oyun sonunda hesaplaşma için artık son kez karşı karşıyadırlar.

Yazan-Yöneten: Sertaç Ayvaz
Işık: Onur Sarıgül
Dekor-Kostüm: Deniz Er, Gülşah Göktaş
Oynayanlar: Ali Kakkaç, Ecem Öztürk, Gülcan Uçar, Hilal Güven, Işık Gökçe Tezgel, Itır Zeren, Kazım Güven, Metin Sarıkaya, Nazlı Hilal Güngör, Nihat Çakır, Seçil Erkan.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT