Hayvan Çiftliği

Hayvan Çiftliği

Tarihler: 01 Nisan 2018 Pazar ~ 01 Nisan 2018 Pazar 20:30

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Tam - 60.00 TL Öğrenci - 35.00 TL

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2018 ~ Nis 1, 2018
Altıdan SonraTiyatro ve D22, uzun süredir yürüttükleri yakın temas tiyatro çalışmalarını bir adım ileriye taşıyarak ortak yapım için ilk kez bir araya geliyor.

George Orwell’in distopik romanı Hayvan Çiftliği; 2017‐2018 tiyatro sezonunda Altıdan Sonra Tiyatro ve D22 iş birliğiyle prömiyer yapacak.

Yönetmenliğini Yiğit Sertdemir’in yaptığı oyunda Altıdan Sonra Tiyatro ve D22’den toplam 15 oyuncu yer alıyor. Dekor ve ışık tasarımı Cem Yılmazer’e, kostüm tasarımı Candan Seda Balaban’a, müzikler Burçak Çöllü’ye, hareket düzeni Senem Oluz’a ait olan Hayvan Çiftliği, Ekim 2017’de seyirciyle buluşacak.

“Bütün Hayvanlar Eşittir, Ama...”
Ürettiklerini çalan, onlara işkence eden, yetmezmiş gibi öldüren insanoğluna başkaldıran çiftik hayvanları, haklarına sahip çıkmaya karar verir. Ama kendilerini bu yeni düzenin yöneticisi seçen domuzların, en çok da “siz herşeyin en iyisini bilirsiniz” diyen koyunlardan destek alarak; önce sütleri içmeye, sonra yasaklar koymaya ve başlangıçta hep birlikte belirledikleri ilkeleri tek tek çiğnemeye başlayacakları hiç hesapta yoktur. Orwell'ın sayısız kez sahneye ve sinemaya uyarlanan bu ölümsüz romanı, yeniden seyircisiyle buluşuyor...

Yazan: George Orwell
Sahneye Uyarlayan: Peter Wall
Çeviren: Öykü Karakutlu
Yöneten: Yiğit Sertdemir
Dekor ve IşıkTasarımı: Cem Yılmazer
Kostüm Tasarımı: Candan Seda Balaban
Müzik: Burçak Çöllü
Koreograf: Senem Oluz
Oynayanlar: Berkay Ateş, Burçin Yel, Buse Kara, Can Kulan, Doğaç Yıldız, Ece Yaşar, Gamze Güzel, İsmail Sağır, İpek Büyükakın, Merve Yiğit, Murat Kapu, Pelinsu Karayel, Tanıl Yöntem, Zehra Bilgin
Yönetmen Yardımcıları: Emir Çubukçu, Damla Aydın
Asistanlar: Mücahit Şahin, Batuhan Gelener, İnsel Kanca
Proje Koordinatörleri: Gülhan Kadim, Emir Çubukçu

- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Bu etkinlik 13 yaş ve üzeri izleyiciler için uygundur.- Öğrenci biletleri, Öğrenci kimliği ile geçerlidir.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT