Hepinize Günaydın

Tarihler: 11 Nisan 2010 Pazar ~ 11 Nisan 2010 Pazar 11 Nisan Saat: 14.00 - Saat: 13:30

Yer: Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi

Ücret: 7,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com, Tiyatro Gişe

Adres: Fatih Mah. Hasan Şevket Cad. No:43 İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 883 00 40 - 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2010 ~ Nis 11, 2010

“Onu bulmalıyız yoksa güne başlayamayız.” diye haykırdı Kare, onun haykırışıyla başladı gerçekliğin oyunlaşmış hali. Mutluluğun kişinin göz hizasında olduğunu henüz bilmeyen Üçgen ile aramaya koyuldular, tembelliğin yusyuvarlak ettiği Daire’yi. Yamuk’un gelişi bağrışmalarına karıştı.

Güzel bir güne şarkı ve dans ile başladılar. Fakat Üçgen’in kendine olan aşırı sevgisi, Kare’nin sınırlarının oluşu, Daire’nin tembelliğinin keşmekeşinde kayboluverdi Yamuk’un farklılıkla ilgili arzusu. Ta ki, bir yenilik olarak beliren spor çalışmaları başlayana dek, ancak bu yenilik uzun soluklu olamadı. Spor çalışması nihayete eremeden, illüzyon gösterisi boy gösterdi sahnede, fakat bu karakterlerimiz arasında yaşanacak olan ayrılığın en keskin dışavurumuydu. Yamuk, bir biçimde ayna tuttu arkadaşlarına. Hatasını anlayan Üçgen ve Kare, Yamuk’tan özür diledi, bu durum hepsini çok mutlu etti, birisi dışında. Daire, hâlâ tembel bir biçimde uyumaktaydı. Salondaki arkadaşlarının da yardımıyla Daire’ye küçük bir oyun oynadılar ve hatasını görmesini sağladılar. Bu sayede Daire tembelliğinden kurtuldu. Sonunda birbirlerine üstünlük kurmaya çalışmanın, yarışmanın, tartışmanın bir önemi olmadığını anlayıp kendileriyle barıştılar.

Kalıplara girmenin, şekilci davranmanın kimseye fayda sağlamadığını, farklılık ve çeşitliliğin yaşamı güzelleştirdiğini anlamamız dileğiyle. Ve perde…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT