Her Şeyi Yapabilirim

Tarihler: 30 Nisan 2022 Cumartesi ~ 30 Nisan 2022 Cumartesi 30 Nisan 2022 12:00

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi A Salonu

Ücret: - 45.25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bağdat Cad. Haldun Taner Sok. No:11 CADDEBOSTAN Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 36 00 - 0216 467 25 68

Web: http://ckm.kadikoy.bel.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2022 ~ Nis 30, 2022
Her Şeyi Yapabilirim oyunu, 30 Nisan'da CKM A Salonu'nda..

Ece; geçirdiği kazadan sonra bacaklarındaki gücü kaybetmiştir. O günden sonra arkadaşları onu oyunlarına almak istemezler çünkü Ece onlara dahil olduğu zaman her oyunu oynayamıyorlardır. Bu durum onu çok yalnız hissettirir ve artık  en büyük isteği yürümek olmuştur.  Ece odası içinde kendine bir dünya kurar ve bir gün bu dünyada hayali bir yolculuğa çıkar. Bu sihirli yolculukta kendi gücünü ve inancını eğlenceli oyunlarla keşfeder.   

Tiyatro Debut Hakkında:
Tiyatro DEBUT zamanını tiyatroya, sanata ve sanatçıya ayırmış değerleri olan bir ekip tarafından kurulmuş, Profesyonel bir dille kaleme alınan yerli yazıma dahil repertuarı ile, özgün hikaye ve o hikayelerdeki karakterleri ile, eğlendirici bir anlatım tarzı taşımakla birlikte, çocukların tiyatro algısını zenginleştirerek sektörün oluşumunda önemli bir rol almayı amaçlayarak, Türkiye genelinde çocuk seyircisi ile buluşmaya devam çocuk tiyarosudur.

- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve konser süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.- Her yaş çocuk bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT