Her Yol Kuzeye Çıkar

Her Yol Kuzeye Çıkar

Tarihler: 19 Kasım 2019 Salı ~ 19 Kasım 2019 Salı 19 Kasım 2019 19:30

Yer: Zorlu PSM - Turkcell Platinum Sahnesi

Ücret: 1. Kategori - 166.50 TL 2. Kategori - 112.00 TL 3. Kategori - 84.00 TL Öğrenci - 17.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2019 ~ Kas 19, 2019
23. İstanbul Tiyatro Festivali, izleyicilerini bu yıl hayata ters yüz bakmaya davet ediyor!

BALLET MOSCOW
Koreografi: Karine Ponties 
Özgün Müzik: David Monceau 
Sahne Tasarımı: Guillaume Toussaint Fromentin 
Kostüm Tasarımı: Sergey Illarionov

Yaklaşık 55’ sürer; ara yoktur. +12 yaş için uygundur.

Özen, tutkulu çalışma azmi ve özveri… Kuşkusuz ki Moskova Balesi’nin dansçılarını anlatmak için bu kelimeler yetersiz kalır… Moskova Balesi özgün sanatsal vizyonunun merkezine çağdaş dansı ve baleyi koyan yenilikçi bir dans topluluğu. Belçikalı koreograf Karine Ponties’in topluluğun yedi çağdaş dansçısıyla çalıştığı Her Yol Kuzeye Çıkar, gözünüzü̈ kırpmadan izleyeceğiniz bir gösteri. Yalnızca dansseverlere değil, güncel sanata ilgi duyan ve bu sanatın sıradışı örneklerini görmekten haz duyanlara seslenen Her Yol Kuzeye Çıkar, her gösteriminde şaşırtıcı bir biçimde seyirciyi kuşatan, yaşamın tek bir kesitine değil, kendisine odaklanan bir çalışma. Biraz uzaktan bakmak, biraz nefes almak… Her Yol Kuzeye Çıkar, bakışımızı derinleştirmek için yaşamla aramıza sanatın duygulu mesafesini koyuyor. Yaşama, duygu durumlarımıza, çatışmalarımıza, ani patlayışlarımıza ve içe kapanışlarımıza yedi erkek dansçının getirdiği yedi farklı yorum, yalnızca kalbimizden değil, akıllarımızdan da çıkmayacak bir performansla karşımızda…

GENEL SATIŞBiletler, 14 Eylül Cumartesi günü saat 10.30’dan itibaren satışta.ÖNCELİKLİ SATIŞSiyah ve Beyaz Lale Kart üyeleri 9 Eylül Pazartesi, Kırmızı, Turuncu ve Sarı Lale Kart üyeleri ise 11 Eylül Çarşamba tarihlerinde saat 10:30 itibariyle satın alabilirler.Bilgi için lütfen okuyunuz: www.iksv.org/tr/bilet-satis-ve-kullanim-kosullari - Gösteriye başlangıç saatinden en az 30 dakika önce mekânda hazır bulunmanızı ve güvenlik önlemleri nedeniyle, yanınızda el çantasından büyük çanta bulundurmamanızı önemle rica ederiz. Bavul ve büyük sırt çantaları mekâna ve vestiyere kabul edilmeyecektir.- Seyircilerimizin gösterilere vaktinde yetişmek üzere titizlik göstermelerini önemle rica ederiz. Gösteriye geç gelen seyirciler salona alınmayacak, bilet iadesi yapılmayacaktır.- Gösteri sırasında kamera, fotoğraf makinesi, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır.- Önerilen gösteriler dışında 7 yaşından küçük çocukların gösterilere getirilmemesi rica olunur.- Öğrenci bileti alan seyircilerimizin kontrol için, geçerli öğrenci kimlik ya da belgelerini yanlarında bulundurmalarını rica ederiz.- Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez veya iade edilemez. İptal veya tarih değişikliği sonucunda yapılacak iade ve değiştirme işlemleri değişiklik duyurusunda belirtilen tarihe kadar gerçekleştirilmelidir.- Elde olmayan nedenlerle gösteri mekânlarında değişiklik olabilir. Festival yönetimi, yeni mekânda izleyicilerimizin bilet numaralarına en yakın yeri temin edecek bir oturma planı hazırlayacaktır. Mekân değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Elde olmayan nedenlerden dolayı gösteri programlarında değişiklik yapılabilir. Program değişikliği nedeniyle satın alınan biletler iade edilmez.- Tüm gösteri mekânlarında sağlık ekibi ve ambulans hazır bulunmaktadır.- Bilet satış ve kullanım koşulları için lütfen okuyunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT