İbiş ve Keloğlan "Damlaya Damlaya S

Tarihler: 21 Aralık 2019 Cumartesi ~ 21 Aralık 2019 Cumartesi 21 Aralık 2019 13:00

Yer: 1001 Sanat

Ücret: 1. Kategori - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Talatpaşa Cad. No:26/1 Bahçelievler İstanbul

Telefon: 0212 504 1001

Web: http://www.1001sanat.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2019 ~ Ara 21, 2019
İbiş ile Keloğlan - Kukla Gösterisi, 1001 Sanat'ta!

Keloğlan, en ünlü masal kahramanlarımızdan biridir. Saçsız başı, zekası ve karşılaştığı olumsuz durumlardan kurnazlıkla kurtulma becerisiyle tanınır. İbiş ise geleneksel kukla tiyatromuzun kahramanlarındandır. Lafları yanlış anlaması ve hazırcevaplığıyla bilinir. Bu iki ünlü kahraman, “Damlaya Damlaya Su Biter” isimli oyunumuzda buluşuyorlar.

Mahallede sular kesilmiştir. Bunu yapanın “İsraf Canavarı” olduğuna dair etrafta söylentiler dolaşmaktadır. Susuzluktan çılgına dönen İbiş, Keloğlan’a koşar ve bu meseleyi çözmesini ister. Keloğlan, su sıkıntısının sebebinin bilinçsiz su kullanımı olduğunu bildiği için İbiş’e sakin olmasını söyler. Bu problemin ortadan kaldırılmasının tek yolu, su tasarrufunun nasıl yapılacağını mahalledekilere öğretmektir.

Yaşamın vazgeçilmez unsuru olan su, yerine başka bir madde konulamayan, sınırlı bir doğal kaynaktır. Suyun bilinçsiz tüketimi beraberinde kuraklığı getirir. Bu çok önemli konuda farkındalık oluşturmak maksadıyla hazırlanan oyunumuzda çocuklar hem suyun önemini ve su tasarrufunun nasıl yapılabileceğini öğrenecekler hem de komik kahramanlarımızla birlikte gülüp eğlenerek şarkılar söyleyeceklerdir.

-2 Yaş ve üzeri tüm yaş grupları bilete tabidir. Çocuklar, etkinliği ailelerinin kucağında izleyecek olsa bile çocuk için de bilet alınması gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT