İlelebet… Bir Atatürk Hikâyesi

İlelebet… Bir Atatürk Hikâyesi

Tarihler: 03 Nisan 2019 Çarşamba ~ 03 Nisan 2019 Çarşamba 03 Nisan 2019 20:30

Yer: Glass Room, Uniq İstanbul

Ücret: 1. Kategori - 88.00 TL 2. Kategori - 66.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2019 ~ Nis 3, 2019
ArdAydın Biraderler Yapım’ın yeni oyunu “İlelebet” 3 Nisan’da Uniq İstanbul’da perde açıyor. “İlelebet”, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün insani yönüne, insani bir dil ve gözle bakıyor.

Yalnızlık mı yoksa tek başına olmak mı? Tek adam olmaktan her zaman uzak duran, zamanın hayallerinin hızına yetişemediği bir insan. Bu hayalleri, ülküsü yapan, ülküsünü gerçeğe, geleceğe taşıyan, taşıyabilen gelmiş geçmiş en büyük lider. Fikirlerinin en üstüne her zaman kadın ve çocuğu koyan, şefkatini doğadan alıp yine doğaya şefkatini veren büyük kalpli adam. Kaç insan bu kadar üstün vasıflara sahip olabilir ve tüm bu vasıfları cömertçe paylaşabilir? Kaç insan koskoca bir halkın kaderini yeniden yazabilir?

ArdAydın Biraderler Yapım’ın yeni oyunu “İlelebet” 3 Nisan’da  Uniq İstanbul’da perde açıyor. “İlelebet”, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün insani yönüne, insani bir dil ve gözle bakıyor. 20. yy’ın yokluk zamanlarında doğan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalacağını söylediği zamanlardan, günümüz dünya koşullarında neler olabileceğine dair öngörülerine kadar, Mustafa Kemal’in aklından ve kalbinden geçenlerin sahneye aktarıldığı oyunu Şehir Tiyatroları eski Genel Sanat Yönetmeni ve Dramaturg Hilmi Zafer Şahin kaleme aldı. Tasarımı kıyafet mimarlığı olarak tanımlayan, modern ve eşsiz bir tasarım diliyle ve kendisiyle özdeşleşen detaylarda büyüyen, özgün işçilikle zamansız kıyafet ve aksesuarlar yaratan, Paris Moda Haftası’nda her yıl defileler düzenleyen yegâne Türk Modacı Arzu Kaprol, İlelebet’in kostüm tasarımını üstleniyor. Sahne Tasarımı Serna Arıcılar, Işık Tasarımı Murat Selçuk’a ait oyunun müzikleri son dönemin başarılı kompozitör ve bestecisi Orçun Tekelioğlu’na ait. 

Zamanın ötesinde bir lider ve fikir adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, yaşadığı dönemdeki bazı önemli olayları ince detaylarla seyirciye anlatan oyun, farklı üslubu ve belki de bir çok kişinin ilk kez duyacağı sözler ve ilk kez göreceği görsellerle, iz bırakan farklı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.  İlelebet 3 Nisan akşamı saat 20.30’da Uniq İstanbul Glass Room’da..

- Pdf bilet uygulaması var, biletinizi yazdırmayı unutmayınız.- İptal, iade ve değişim yapılmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT