İmam Bayıldı

Tarihler: 26 Ocak 2015 Pazartesi ~ 26 Ocak 2015 Pazartesi 20:30

Yer: KKM Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi

Ücret: Tam 45.00 TL Öğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bayar Cad. Buket Sok. No: 20/1 Kozyatagı AVM. Kat:2 Kozyatağı Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 658 00 14

Faks: 0216 658 00 23

Web: http://http://www.kkm.gen.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2015 ~ Oca 26, 2015

Zerrin Soysal'ın kaleme aldığı "İmam Bayıldı" adlı tiyatro gösterisi 26 Ocak'ta Kozyatağı Kültür Merkezi Gazanfer Özcan Sahnesi'nde...

Yönetmen: Halis Bayraktaroğlu
Yazan: Zerrin Soysal
Oyuncular: Cumhur Sarı (Felatün), Balık Ayhan (Şerlottin), Ece Baykal (Ülfetcan), Uhde Seçil (Cilvenaz), Tolga Öz (Tanju), Buket Bulut (Neşegül)

Felatun Bey soylu bir aileden gelen, geleneklere karşı çıkan, ödün vermez asi ruhu nedeniyle Dışişleri'nde dikiş tutturamayıp din görevlisi olmuş, pahalı zevkleri olan biridir. Uzun yıllar yurt dışı görevlerde bulunduktan sonra İstanbul'a atanmış, aile yadigarı hizmetçisi ve onun öksüz yetimliliği yüzünden iyice şımarttıkları yeğeniyle yaşamaktadır.

İkide bir de çeşitli bahanelerle evine damlayan hafifmeşrep komşusu Cilvenaz, kadim dostu azıcık kafayı sıyırmış emekli komiser Şerlottin ve  Amerika’da okumakta olan biricik oğlu Tanju’yla şenlikli bir yaşam sürerken bir yandan da hurafelerle mücadele eder.

Torun sahibi olma hayaliyle yanıp tutuşan Felatun Bey’in en büyük sıkıntısı mahalledeki kilisenin papazıdır. Aralarındaki kimin cemaati daha fazla yarışması bir yana papazın ustalıkla kamufle ettiği ahlaksızca davranışları da canını sıkmakta, suçüstü yakalatıp maskesini indirmek için mücadele etmektedir.

Şerlottin, Cilvenaz, Amerika'dan tatil için gelen oğlu ve hizmetçisi Ülfetcan'la yeğeninin yardımlarıyla adama tuzak kurarlar.

Felatun Bey kurnaz ve sinsi papazı tongaya düşürmeye çalışırken hangi aile sırlarıyla yüzleşmek zorunda kalacak, ne gibi sürprizlerle karşılaşacaktır? Birbirinden renkli karakterlerin bir araya geldiği bu oyunda kahkahalarla gülerken çok farklı insanlık durumlarına da kafa yoracak, hoşgörü ve uzlaşmanın doğuracağı güzel sonuçlara tanık olacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT