İyi Günde Kötü Günde

Tarihler: 16 Ekim 2009 Cuma ~ 16 Ekim 2009 Cuma 16/102009 - Saat: 20:30

Yer: Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori: 28,50 TL , 2. Kategori: 23,00 TL

Adres: Fatih Mah.Hasan Şevket Cd.No:43 Büyükçekmece Istanbul Büyükçekmece İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2009 ~ Eki 16, 2009
Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda Yeni Oyun…
“İyi Günde Kötü Günde”

Geçen yıl “Tak Tak Takıntı”, “Ben Eskiden Küçüktüm”, “Koçum Benim…” projeleriyle çok geniş kitleleri tiyatro sanatı ile buluşturan Ali Poyrazoğlu yine gündem yaratacak çok iddialı bir güldürü ile seyircilerine iyi ki tiyatro var dedirtecek. “İyi Günde Kötü Günde” fransa’da çok beğenilen bir güldürü, farklı bir stil denemesi. Pierre palmade ve michel laroque ikilisinin yazdığı müzikli güldürüyü Ali Poyrazoğlu’nun uyarlaması, Ali Yenel’in dekoru, Özdemir Çiftçioğlu’nun yönetmenliği ile ocak ayında seyirci ile buluşacaktır. “İyi Günde Kötü Günde” muhteşem bir aşk oyunu, Ali Poyrazoğlu bu çok farklı stili olan oyunu tiyatronun büyük yıldızlarından Nilgün Belgün ile oynuyor. İki usta oyuncu çok etkileyeci performansları ile seyirci ile birlikte aşkın matematiği üstüne düşündürüyor.

Bu oyunu ayrılan ama birbirlerinden kopamayan sevgililerin öyküsünü bekâr, nişanlı, yeni evli, kavgalı, küs, boşanmış herkesin izlemesi gerekiyor.

“İyi Günde Kötü Günde” güldürüsü şarkılar eşliğinde iki usta oyuncudan tadına doyulmaz bir şölen. Seyirci dudaklarında: aşkın matematiği tektir. İki yarım bir bütünü oluşturmaz; yalnızca iki bütün bir bütünü oluşturur sözleriyle çıkıyor oyundan. Sevgiliyi yeniden keşfetmenin yolları aşkı taze tutmanın bilgeliği üstüne muhteşem bir güldürü “İyi Günde Kötü Günde”.

6 yaşından küçükler giremez büyükler bilete tabidir. Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT