Kamp 17

Tarihler: 31 Aralık 2021 Cuma ~ 31 Aralık 2021 Cuma 31 Aralık 2021 22:59

Yer: Cep Tiyatrosu

Ücret: Online Gösterim - 18.99 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2021 ~ Ara 31, 2021
Yönetmenliğini Çağlar İşgören'in Yaptığı Kamp 17 oyunu , Nazi kampından kaçmaya çalışan askerlerin, aralarına sızan casusu yakalamaya çalışmalarını konu alıyor.

Çağlar İşgören'in yönettiği, Donald Bevan ve Edmund Trzcinski'nin yazdığı "Kamp 17" oyunu bir Nazi kampında esir olarak tutulan Amerikalı ve İngiliz askerlerin sürekli başarısızlıkla sonuçlanan kaçma girişimlerini anlatıyor. Peki, her defasında yakalanmalarının ardında yatan sebep ne ve bu sorunu çözebilecekler mi?

Yönetmen: Çağlar İşgören


- 31.12.2021 23:59’a kadar https://www.ceptiyatrosu.com/  web sitesinden ve uygulamasında yayınlanacaktır. Özel kurallarda belirtilen detaylar doğrultusunda gösterimi izleyebilirsiniz.- Gösterimi izlemek için kullanacağınız online etkinlik izleme kodunuz ve izleme linki, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer almaktadır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz ve izleme linki aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Online etkinlikler sırasında, elektrik, internet kesintisi meydana gelmesi veya kişisel sebeplerle etkinliğe zamanında katılınamaması, tüketicinin kullandığı izleme cihazı (telefon-tablet-pc vb gibi.) veya internet bağlantısından kaynaklı sebeplerle etkinliğin bir kısmının veya tamamının izlenememesi kişinin sorumluluğundadır. Bu sebeplerden dolayı iade ve değişiklik yapılmayacaktır.- Etkinliğin görüntü ve ses kalitesi, internet erişimi, kullanılan cihaz ve kullanım ortamına göre değişiklik gösterebilir.- Yayının usulsüz şekilde kaydedilmesi, yayınlanması, pazarlamaya çalışılması yasaktır. Bu tür durumlarda hukuki yollara başvurulacaktır. - 13 Yaş ve üstü için uygundur.- Biletix.com'da bilet alma işleminizi tamamladıktan sonra size bir kod ve link gönderilecektir.- Size gönderilen kodu, gelen linke tıklayarak açılan siteye giriniz.- Kod kontrolü gerçekleştikten sonra sistem sizi üye olma ekranına yönlendirecektir.- Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra GooglePlay ya da AppStore'dan  "CEP TİYATROSU" uygulamasını indirin.- Üyelik bilgilerinizle giriş yapın.- Bilet aldığınız oyun "Oyunlarım" sekmesinde hesabınıza tanımlanmış olacaktır.- Oyun hesabınıza tanımlandıktan sonra, oyunu izlemeye başlamadıysanız 12 gün boyunca hesabınızda açık kalacaktır.- İzlemeye bir kere başladığınızda ise 10 saat boyunca izleyebilirsiniz. 10 saat sonunda oyun hesabınızdan silinecektir.- Kullanıcı kaynaklı sorunlardan dolayı (telefon hafızası doluluğu, internet bağlantı sorunu, kod aktiflik süresini aşma vb.) oyunun izlenememesi durumunda Cep Tiyatrosu ve Biletix sorumluluk kabul etmez.- Bir kod yalnızca bir cihazdan açılabilir. Bir cihazda giriş yaptıktan sonra, başka bir cihazdan aynı üyelik bilgileriyle giriş yaparsanız oyun hesabınıza tanımlı olmayacaktır.- Uygulama Android 6 ve üstü modellerde çalışır.- Uygulama IOS 13 ve üstü modellerde çalışır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT