Karagöz İstanbul Gezgini

Tarihler: 06 Aralık 2020 Pazar ~ 06 Aralık 2020 Pazar 06 Aralık 2020 12:00

Yer: Profilo Kültür Merkezi Batı Alternatif Sahne

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Cemal Sahir Cad. No: 33 Profilo Alışveriş Merkezi Zemin A Şişli İstanbul

Telefon: 0212 216 44 00

Faks: 0212 216 44 10

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 6, 2020 ~ Ara 6, 2020
Karagöz İstanbul Gezgini oyunu, Profilo KM Küçük Salon'da sizlerle buluşuyor.

Oyun Hakkında
Cemal Fatih Polat'ın yazıp yönettiği oyunda; Hacivat, kadim dostu Karagöz ile İstanbul’a gezmeye gelir. Fakat ilk durakları olan Alman Çeşmesi’nde birbirlerini kaybederler. Bunun üzerine Karagöz, Hacivat’ın daha önceden bahsettiği mekanlara yani Galata Kulesi, Kız Kulesi, Ortaköy Mecidiye Cami ve İstanbul Kara Surlarına gidip arkadaşını arar. Gezdiği mekanlarda karşılaştığı kişilerden bilgi alan Karagöz bakalım arkadaşıyla buluşabilecek mi?  Günümüz nesli yaşadığı şehrin avmleri kadar bilmiyor şehrinin tarihini, müzelerini, konaklarını, camilerini. Bunu bir nebze de olsa değiştirmek için çocuklarla interaktif bir şekilde tarihi İstanbul gezisi ve tanıtımı amaçlayan oyun 40 dakikadır. 

Cemal Fatih Polat Kimdir

1985 yılında Kırıkkale’de doğan sanatçı, Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Profesyonel tiyatro eğitimi alıp tiyatroya gönül vermiştir ve halen oyunculuk yapmaktadır. 2006 yılından itibaren bu alanın yanı sıra Kukla ve Karagöz'e de merak salmış ve usta - çırak ilişkisiyle bu sanatın eğitimlerini almıştır. Sadece yurt içinde değil Almanya, Brezilya, Ruanda ve Rusya'daki festivallerde Kukla ve Karagöz sanatıyla ülkemizi temsil etmiştir. TRT, FOX TV, Kanal D dizilerinde, Garanti Kasko, Türk Telekom Tambu, Hürriyet Emlak reklam filmlerinde ve bir çok sinema filminde rol almıştır."Karagöz: Pazarcı" ve "Karagöz: İstanbul Gezgini" oyununu; İstanbul, Kocaeli, Bartın, Antalya, Muğla, Kastamonu, Bilecik, Kırıkkale ve Almanya'daki bir çok noktada sergileyen sanatçı, "Karagöz'ün Denizler Macerası" oyunuyla Karagöz Oyunu'na yeni teknikler ekleyerek farklı bir format getirmek istemiştir.

- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve konser süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılmalıdır.- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan oturma düzeni ile etkinlik gerçekleşecektir. - 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT