Karım Şov Yapıyor

Tarihler: 30 Temmuz 2011 Cumartesi ~ 31 Temmuz 2011 Pazar 12-30-31 Temmuz Salı Saat: 18:00 - Saat: 18:0

Yer: Metin Zakoğlu Cafe Theatre

Ücret: Tam 28.50 TL, Öğrenci 23.50 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00), www.biletix.com ve Metin Zakoğlu Ev Tiyatrosu gişe.

Adres: Bağdat Cad. Suadiye Çatalçeşme Mevkii 476/B Suadiye Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 467 33 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2011 ~ Tem 31, 2011

Metin Zakoğlu sizi şaşırtmaya devam ediyor… Gerçek bir evin salonuna kurduğu sahnesi ile sizleri şaşırtan bu kadar da olmaz ki dedirten adamdan şimdi de yepyeni bir başka gösteri: “KARIM ŞOV YAPIYOR!”

Bu doğaçlaması bol, etkileşimi şahane, oyuncuları izlerken oyuncu olabileceğiniz gösteri tam size göre… Alternatif tiyatronun en iyisini sizlerle paylaşan ve sizlerin bu türünün ilk örneği evde tiyatro konsepti ile tekrar tiyatro ile buluşmanızı sağlayan Zakoğlu geçen yıl bu konudaki çalışmaları ile Amerika ve Türkiye’deki üniversitelerde araştırma konusu olmuş ve özel tiyatro ödüllerinin çoğunu alarak başarısını kanıtlamıştır. Sadece 30 kişinin girebildiği mekanımızda haftanın yedi günü birbirinden farklı tam 11 gösteri izleyebileceğinizi unutmayın. Her gün bir başka oyun oynanan tiyatromuzda bu konuda da bir mucizeye tanık olacağınıza eminiz…

KARIM ŞOV YAPIYOR! adlı gösteri de ise Zakoğlu evlilik üzerine bir şova davet ediyor sizi… Karı koca ilişkilerine mizahi bir şekilde bakan bu gösteride karşınıza çıkan bu iki insana kimi zaman hak verecek kimi zaman kadının yanında yer alırken onun şovuna eşlik edecek! Kimi zaman da bu şovu bozan adama eşlik ederek siz de karmaşanın ve eğlencenin tam ortasına düşeceksiniz…

Yazan-Yöneten: Metin Zakoğlu
Süre: 60 dakika (Bu süre seyirci katılımına göre uzayabilir… en fazla 90 dakika)
Mekan Tasarım: Tuğba Zakoğlu

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT