Kedimi Gören Var Mı?

Tarihler: 24 Kasım 2019 Pazar ~ 24 Kasım 2019 Pazar 24 Kasım 2019 12:00

Yer: Sahne Beşiktaş

Ücret: - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sinanpaşa Mah. Alabeyi sok. Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 10 45

E Posta: info@sahnebesiktas.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Kas 24, 2019 ~ Kas 24, 2019
Kedimi Gören Var Mı?, 24 Kasım'da Sahne Beşiktaş'ta..

Kedimi Gören Var mı?, seyircileri hafifçe ıslatan pratik şakalar, sahneye gelip katılabilecekleri bilim deneyi, beraber söyleyip dans edecekleri şarkılar, illüzyon oyunları ve cevabını tahmin etmek için zıp zıp zıplayacakları eğlenceli bilmecelerle çok eğlenceli ve eğitici dolu dolu bir çocuk oyunu. Sadece büyüklerin anlayabileceği ince bazı esprilerle, oyunu çocuklarla izlemeye gelen büyükler de eğlenecek… Deniz, sürekli internette videolar seyrederken başka her türlü sosyal etkinliği ihmal eden pek çok çocuktan biridir. Bir gün, onu çok seven kedisi Mıstık, artık Deniz onunla hiç oynamadığı için evden kaçar. Deniz kedisi için çok endişelenir. Annesi, Deniz’in kedisini arama vesilesiyle kendine arkadaşlar edinebileceğini umarak Deniz’e sokaktaki çocuklara, komşulara, dükkanlara kedisini görüp görmediklerini sormasını tavsiye eder. Deniz, utangaç olmasına rağmen kedisi için bunu kabul eder.

Mahallenin kötü çocuğu, aynı zamanda bir internet fenomeni olan Kara Gölge, Deniz’in kedisini aradığını öğrenince hain planlarla kediyi ondan önce yakalamak ve sırf ilgi çekmek için hayranlarına bu “başarısını” göstermek ister. Deniz kedisini ararken çok ilginç karakterle tanışır ve kendini ilginç maceraların içinde bulur. Acaba kedisini Kara Gölge’den önce bulabilecek midir? Acaba yeni tanıştığı insanlarla dostluklar kurabilecek, eve kapanıp video izlemekten vazgeçecek midir? Acaba, Kara Gölge’yi iyi bir çocuk olmaya ikna edebilecek midir?

- Etkinlik 5 yaş ve üzeri için uygundur.- İşletme uygun görmediği kişileri  bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Çok kaliteli ve eğlenceli bir çocuk oyunu.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT