Kerem Kendi Halinde (Çocuk Oyunu)

Tarihler: 03 Mayıs 2009 Pazar ~ 03 Mayıs 2009 Pazar 3 Mayıs Pazar Saat 13:00 - Saat: 13:0

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Gişeleri, www.biletix.com ve Tiyatro Gişesi, www.keremkendihalinde.com

Adres: Bahariye Cad. Adliye yanı Kadıköy İstanbulş Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 36 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2009 ~ May 3, 2009

“Kerem Kendi Halinde”, Çocuklar için olduğu kadar anne babalar için de tasarlanmış bir “Aile Oyunu” dur. Aile içi ilişkilerin, çocuğun kendini tanıma ve gelişme sürecine etkisine değinirken, çocuk ve ebeveynlerinin aynı pencereden yanyana bakmasına fırsat veiyor.

Son dönemde çocuklarda iyice yaygınlaşmış olan bilgisayar oyunu tutkusu didaktik olmadan eleştirilmektedir. Genelde yalnız büyüyen çocuklarda görülen hayal arkadaşı ve hayal arkadaşlığı kavramının da irdelendiği hem eğlenceli, hem düşündürücü öğeler, aynı zamanda da aile iletişiminde geçerli ipuçları yer alıyor.

DÜŞLE GERÇEK ARASINDA BİR OYUN! “KEREM KENDİ HALİNDE”
Oyunun yazar ve yönetmeni, aynı zamanda pedagog/ oyun yazarı olan Semaver Kumpanya oyuncularından Aylin Çalap. müzik Emre Aksel, dekor tasarım Türker İşçi, kostüm Gizem Betil, ışık Ulaş Yatkın, masal kitabı illüstrasyonları Can Baytak tarafından hazırlandı. Sahne üzerinde uygulaması ilk kez yapılan, üç boyutlu özel bir dekor tasarımı, çocukları görsel olarak da hayal ve gerçek arasında keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT