Kırk Bir

Tarihler: 19 Mart 2020 Perşembe ~ 19 Mart 2020 Perşembe 22:30

Yer: Koma Sahnesi

Ücret: - Tam 79.00 TL İndirimli 59.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hasanpaşa Mah. Derici Zeynel Sokak No: 15/A Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2020 ~ Mar 19, 2020
Koma Sahnesi’nde bir kadın showu başlıyor. İstanbul’da kırkını devirmiş bir kadın, oyuncu, bekar ve sivri olmak. Gülru Pekdemir anlatıyor. Yoksa oynuyor mu? Oynuyorsa çok gerçek. Oynamıyorsa, sevenlerine kolaylıklar.

“On demet maydonoz sapına bakar!”

KIRK BİR: Sensin Yalnız!

“İstanbul’un dünyanın en güzel şehri olduğunu düşünecek kadar naifleştiğim bir dönemde, —köprüden geçiyordum, kar yağıyordu, beyazlar, tuhaf yeşiller vesaire salaklaştım bir anda—Amerika’ya dönmedim. Altı yıl konservatuvar okumuştum orada! O dönem nişanlandım bile, öyle bir duygusallık. Gerçi ayıldım ayrıldım, da maalesef bir buçuk yıl sürdü o versiyonum. Kek yapıyor, şarap kadehi dolduruyor, haklısın canım diyordum. Çok da harika diyordum. Akabinde yıllarca babama benzeyen mülayim adamlarla, sonra da hiç benzemeyen yavşaklarla flört ettim. İlk grup öpüşemiyordu, ikinci grup çok iyi sevişiyordu. Öyle duydum, anlatıyorlar hep bana. Açıkçası hiçbirinden hoşlanmıyorum. Müflis iş adamı çocuğuyum, kanım devlet çekti ve ödenekli bir kurumda sözleşmeli oyuncu olarak çalışmaya başladım. Hep çalıştım, hep sahnedeydim, hiç inmedim. Yok. Kadro gelmedi. 11 yıldan sonra, hayatımın manşeti, şutu yedim. Hiç unutmam, geceleri çenemi, çat diye sıkıp kasmaya başladığım o huzurlu günler işte! Sevdiklerime kızarsam ısırıyorum. Hem de bu çeneyle! Sevdiklerime kırılırsam çekip gidiyorum. Siyasete eğilimliyim. İnsan, politik hayvandır diye düşünüyorum. Dilimin kemiği yok! Kavga sevmem, ayırıyorum. Eski muhitim Cihangir. Orada hep çok içtim, çok seviştim. Yeni muhitim Ataşehir kuleleri. Orada hep çok dizi izliyorum, hiç sevişmiyorum. Yulaflı kurabiye pişiriyorum, smoothieler yapıyorum, koştuğum oluyor, pilates var. Yaş kırk bir. Sahneye döndüm. Sekse de döneceğim!”

Yazan, Yöneten: Ilgın Sönmez
Oyuncu: Gülru Pekdemir
Dekor, Kostüm, Hareket ve Sahne Tasarımı: Koma
Işık Tasarımı: Batuhan Sezer
Fotoğraf: Can Mocan

60 dk.Tek Perde

Bilet Fiyatları:

- Tam 79.00 TL İndirimli 59.00 TL

Önemli Notlar:

- İndirimli biletler Öğrenci ve 65 yaş üstü katılımcılar için geçerlidir.- Etkinlik girişinde öğrenci kimliği kontrolü yapılacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT